Zoeken

Contact

+31 (0)40 252 46 56
info@berelactiveevents.nl

Facebook Twitter Berelactive youtube Linkedin logo Prezi logo

  

Choose your language

   Business events  Duitse vlag

Uw partner in bedrijfsuitje, bedrijfsfeesten, groepsuitjes en workshops

Bent u op zoek naar unieke en leuke bedrijfsuitjes, personeelsfeest, workshop, teambuilding, groepsuitje, personeelsuitje of citygame? Dan bent u hier op het juiste adres! Opererend vanuit Eindhoven zijn wij het grootste en meest duurzame evenementenbureau uit deze slimste regio van de wereld. Wij bieden vele soorten groepsactiviteiten in onze regio aan, maar komen ook graag naar u toe of we gaan samen naar een bijzondere locatie. Wij hebben namelijk de kennis en kunde in huis en zijn onderdeel van de Be Event Group; organisatie fun sinds 1996.

ONZE PARTNERS EN GOEDE DOELEN:

   Alpe d’HuZes.jpg NIBHV.jpg    

 

KIES HIERONDER EEN THEMA OF KIJK IN DE MENU STRUCTUUR HIERNAAST.


Voor meer informatie bel ons op 0031(0)402524656 of STUUR EEN E-MAIL. 
 
Indoor&Winter.png
Vrijgezellenfeest.png


WAAROM BE RELACTIVE EVENTS? 


1. Ervaren: De Be Event Group is sinds 1996 in de Nederlandse groepsuitjes markt (landelijke dekking) en een aantal (populaire) EU bestemmingen actief.
2. Betrouwbaar: U werkt samen met een eerlijk evenementenbureau voorzien van duurzaam keurmerk en wij zijn een erkend leerbedrijf. Jaarlijks steunen wij diverse goede doelen, zie hieronder.
3. Bereikbaar: Be Relactive Events verzorgt 24/7 groepsarrangementen voor u uit en ons kantoor is op alle werkdagen telefonisch en persoonlijk bereikbaar.
4. Full service: Wij bieden ruim 100 producten en verschillende faciliteiten aan tegen transparante prijzen. U krijgt een offerte op maat en stemmen de activiteit af met bijvoorbeeld uw locatie-, transport-, vergader- en/of cateringwensen. U kan kiezen voor één aanspreekpunt en één factuuradres.
5. Vernieuwend: Wij trachten een uniek en zo’n breed mogelijk aanbod te kunnen verstrekken, voor elk budget, seizoen en locatie. Uit onderzoek blijkt dat collega’s in de branche onze uitjes geregeld kopiëren.
6. Voor groot en klein: Of het nu om 10 of 1.000 gasten gaat, wij zorgen dat uw evenement perfect wordt uitgevoerd met eigen personeel (gidsen, trainers, instructeurs) en uitstekende partners.
7. Veiligheid voorop: In diverse activiteiten staat veiligheid centraal. Ons personeel wordt jaarlijks intern opgeleid en voorzien van BHV/EHBO diploma. Uiteraard informeren wij u ook over de diverse evenementen verzekeringen.
8. Slecht weer scenario: Ook bij slecht weer hebben wij (ad-hoc) team alternatieven voor u, zodat uw buiten activiteit niet letterlijk in het water valt.
9. Uw partner: Wij streven naar een duurzame relatie en denken graag met u mee. Ook onze kennis in bijvoorbeeld verzekeringen, annuleringen, WKR, deelnameregistratie, hostess service, video registratie stellen wij graag beschikbaar.
10. Internationaal: And of course we will help you in English. We know how to get to the best experience and our guides are the best in the business.

Nog niet overtuigd? Vele gerenommeerde bedrijven, overheden en groepen zijn u naar tevredenheid voor gegaan, check onze referenties. Wij vernemen graag wat wij voor u kunnen betekenen! 

POPULAIRE ZOEKWOORDEN


 

   
   
   
   

Algemene impressie

Bedrijfsuitje impressie