Skip to content. | Skip to navigation

You are here: Home / Outdoor Teambuilding

Outdoor Teambuilding

Vind hier de leukste outdoor teambuilding activiteiten!

Expeditie Robinson
Ben jij een echte Robinson en de last one standing? Ervaar Expeditie Robinson in een personeelsuitje nu zelf. Een zeer geschikte teambuilding voor 15 of 200 personen en meer!
Escape Room XL
U bent met een grote groep van 30, 50 of meer dan 150 personen, maar u wilt wel graag een Escape formule doen? Be Relactive Events heeft de oplossing zowel in de stad als op locatie!
Big Golf Fun Event
Op zoek naar ontspanning, competitie en plezier? Doe dan nu mee met het Big Golf Fun Event! Ga in teams golfen, midgetgolfen, boerengolfen en voetgolfen. Elk team slaat (of schopt) de diverse ballen in een mini parcours, onderweg barst de strijd los in een bucket challenge! Welk team wint?
Levend Stratego
Win in diverse teamopdrachten zoveel mogelijk rangen voor je leger, verstop de vlag en Levend Stratego kan beginnen! Ideaal voor de avontuurlijke personeelsuitjes die van groen houden.
Expeditie the Challenge
Hoe goed kunt u samenwerken met en binnen uw team? Wat vindt u hierin belangrijk: communicatie, gedrag, leiderschap, samenwerking en/of draait het om fun en motivatie? Kom hier nu achter in onze Expeditie the Challange!
Beachvolleybal
Heerlijk met je voeten in het zand en volleyballen maar! Wij hebben de materialen en begeleiding, nu nog een stuk strand (of grasveld) en de competitie kan beginnen.
Battle & Slip (Bouncing Balls)
Battle & Slip is een spel afgeleid van een populair TV programma met de 'bouncing balls'. Hierbij strijden deelnemers om de finaleplaats. Een hilarisch spel waarbij je gegarandeerd nat wordt!
Bubble Voetbal
Avontuurlijk, sportief en de nieuwe hype deze lente en zomer; bubble voetbal! Zowel binnen al buiten te boeken.