Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

U bent hier: Home / Active Teambuilding / Expeditie Robinson

Expeditie Robinson

Beschrijving evenement

Wie kent ‘t niet van televisie. Diverse deelnemers die op een eiland worden gedropt en diverse proeven moeten ondergaan. Verschillende opdrachten waarbij de sterkste Robinson overblijft. Wij hebben een teamprogramma ontwikkeld waar veel variatie en humor in zit. Expeditie Robinson is één van onze toppers, gebleken ook uit de vele mooie recensies die wij ontvangen hebben. De benodigdheden voor dit teamuitje zijn snelheid, creativiteit, intelligentie en een goede samenwerking. Na een kick-off waarbij ieder team haar eigen unieke teamvlag maakt, barst de strijd los. De teams worden verdeeld over verschillende ‘eilanden’ waar ze het tegen elkaar op zullen nemen in diverse opdrachten.

Wil je de Robinson van de dag worden dan is het niet alleen van belang dat je goed presteert, maar dus ook goed samenwerkt. Ons programma bestaat uit opdrachten die geschikt zijn voor jong en oud. Het team bepaalt zelf ook welke teamleden juist actief dan wel recreatief opereren. Zo moeten er leiders, sportievelingen en slimmeriken op staan, er worden verschillende vaardigheden verlangd. Tijdens de opdrachten verzamelen de teams positieve stemmen en volgt de eilandraad. Bij deze eilandraad brengen de teams hun stem uit voor haar beste Robinson(s). Verdeel je de stemmen namelijk tactisch dan krijg je misschien wel 2 of 3 teamleden in de finale. De finale start op verzoek met de befaamde eetproef en worden de finalisten voor de laatste keer op de proef gesteld tijdens The Last One Standing. Welk teamlid zorgt voor de teamwinst en is de ultieme Robinson van de dag en gaat er met de teamprijs vandoor?

Voorbeeld programma

Ontvangst bij een gezellig café/restaurant Optie: drankje, lunchbuffet of high tea vooraf
-      Uitleg Expeditie Robinson en teams formeren van (normaal) 6 a 8 personen per team
-      Aanvang spel, diverse proeven en last one standing finale
-      Leuke prijsuitreiking en afsluiting
Optie: borrelen, buffet, 3-gangen diner of barbecue

Expeditie Robinson duurt vanaf uitleg tot en met de prijsuitreiking circa 2,5 uur. Korter is mogelijk. U kunt het vrijblijvend uitbreiden met opties en catering. Wij stellen graag een maatwerk programma met u af.

Tijdsduur

Expeditie Robinson duurt vanaf uitleg tot en met de prijsuitreiking circa 2,5 uur (korter is ook mogelijk). In combinatie met teambuilding games, catering komt er steeds ½ tot 1 uur bij per onderdeel.

Locatie

Expeditie Robinson kan in principe overal plaatsvinden, wij komen met de begeleiding en materialen naar elk gewenste locatie. Zo zijn wij te vinden in en/of op stadsparken, bossen, stranden, privé terreinen, campings en recreatieplassen. Wij stemmen vooraf de locatie met u af en is mede afhankelijk van uw datum, groepsgrootte, budget en wensen.

Prijzen vanaf

Prijzen Robinson Urban Strijp-S Eindhoven (21% btw belast)

t/m16 personen (2 teams)                                         € 400,00      (€ 484,00 incl. btw)
Van 17 t/m 32 personen (3 a 4 teams)                       € 25,00 p.p. (€ 30 p.p. incl. btw)
Van 33 t/m 64 personen (5 a 8 teams)                       € 23,00 p.p. (€ 28 p.p. incl. btw)
Vanaf 65 personen, in overleg                                   

Prijzen Robinson recreatieterrein regio Eindhoven (9% btw belast)
Expeditie Robinson t/m 16 personen                          € 500,00      (€ 530,00 incl. btw)
Expeditie Robinson van 17 t/m 32 personen               € 30,00 p.p. (€ 31,80 p.p. incl. btw)
Expeditie Robinson van 33 t/m 64 personen               € 28,00 p.p. (€ 29,68 p.p. incl. btw)
Expeditie Robinson van 64 t/m 128 personen             € 26,00 p.p. (€ 27,56 p.p. incl. btw)
Expeditie Robinson van > 129 personen in overleg

Afhankelijk van de beschikbaarheid en uw wensen zal Robinson plaats kunnen vinden bij Het Witven Veldhoven, grasveld 400 meter baan van IJssportcentrum Eindhoven, E3 Strand Eersel, Aquabest in Best of in de bossen Waalre bij Hut van Mie Pils. Op elke locatie zijn toiletten voorzien en is een restaurant beschikbaar.

De genoemde prijzen zijn inclusief begeleiding, materialen (pre)organisatie en leuke prijsuitreiking met prijzen. Desgewenst kunnen wij dit programma ook in voertaal Engels verzorgen. Tegen geringe reiskosten komen wij naar uw woonplaats, recreatieplas, sportcomplex of strand. Wij verzorgen vanaf 20 personen buffetten en barbecues.

Prijzen uitbreidingen

Meerprijs Robinson Teamtraining (voor bedrijven en instellingen)

Wij hebben een fun teamtraining programma ontwikkeld waarin ook feedback wordt gegeven door een ervaren trainer die het Expeditie Robinson spel dan ook begeleidt. De teamopdrachten worden vooraf besproken en doel/thema wordt geïntegreerd in het geheel. Veelal staan communicatie, samenwerking, leiderschap en creativiteit hierin centraal. Feedback (evaluatie) kan ter plaatse worden gegeven of wordt na afloop gedeeld. Hier geldt een eenmalige toeslag voor zijnde €250 exclusief btw

Meerprijzen vanaf 20 personen (o.b.v. beschikbaarheid), exclusief btw, keuze uit:

  1. Bierproeverij (4 bieren met zytholoog)                  € 15,00 p.p. (€ 18,15 p.p. incl. btw)
  2. Wijnproeverij (4 wijnen met vinoloog)                  € 22,50 p.p. (€ 27,23 p.p. incl. btw)
  3. Buffet of barbecues, vanaf                                      € 25,00 p.p. (€ 26,50 p.p. incl. btw)
  4. Feestavond met DJ of quiz op aanvaag
  5. Keuze activiteit, meestal vanaf 40 personen, zoals Robinson in combinative met Mountainbike tocht, zandsculpturen workshop, Rondleiding, ed. op aanvraag.


Beschikbaarheid

Deze activiteit is op basis van beschikbaarheid het hele jaar door te boeken.

Vrijblijvende offerte aanvragen

(Verplicht)
 
 
 
 
(Verplicht)
 
 
(Verplicht)
 
 
(Verplicht)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
gearchiveerd onder: