Skip to content. | Skip to navigation

You are here: Home / Outdoor Teambuilding / Expeditie Robinson

Expeditie Robinson

Event description

Wie kent ‘t niet van televisie. Diverse deelnemers die op een eiland worden gedropt en diverse proeven moeten ondergaan. Verschillende opdrachten waarbij de sterkste Robinson overblijft. Wij hebben een teamprogramma ontwikkeld waar veel variatie en humor in zit. Expeditie Robinson is één van onze toppers, gebleken ook uit de vele mooie recensies die wij ontvangen hebben. De benodigdheden voor dit teamuitje zijn snelheid, creativiteit, intelligentie en een goede samenwerking. Na een kick-off waarbij ieder team haar eigen unieke teamvlag maakt, barst de strijd los. De teams worden verdeeld over verschillende ‘eilanden’ waar ze het tegen elkaar op zullen nemen in diverse opdrachten.

Wil je de Robinson van de dag worden dan is het niet alleen van belang dat je goed presteert, maar dus ook goed samenwerkt. Ons programma bestaat uit opdrachten die geschikt zijn voor jong en oud. Het team bepaalt zelf ook welke teamleden juist actief dan wel recreatief opereren. Zo moeten er leiders, sportievelingen en slimmeriken op staan, er worden verschillende vaardigheden verlangd. Tijdens de opdrachten verzamelen de teams positieve stemmen en volgt de eilandraad. Bij deze eilandraad brengen de teams hun stem uit voor haar beste Robinson(s). Verdeel je de stemmen namelijk tactisch dan krijg je misschien wel 2 of 3 teamleden in de finale. De finale start op verzoek met de befaamde eetproef en worden de finalisten voor de laatste keer op de proef gesteld tijdens The Last One Standing. Welk teamlid zorgt voor de teamwinst en is de ultieme Robinson van de dag en gaat er met de teamprijs vandoor?

Programm Example

Ontvangst bij een gezellig café/restaurant Optie: drankje, lunchbuffet of high tea vooraf
-      Uitleg Expeditie Robinson en teams formeren van (normaal) 6 a 8 personen per team
-      Aanvang spel, diverse proeven en last one standing finale
-      Leuke prijsuitreiking en afsluiting
Optie: borrelen, buffet, 3-gangen diner of barbecue

Expeditie Robinson duurt vanaf uitleg tot en met de prijsuitreiking circa 2,5 uur. Korter is mogelijk. U kunt het vrijblijvend uitbreiden met opties en catering. Wij stellen graag een maatwerk programma met u af.

Duration

Expeditie Robinson duurt vanaf uitleg tot en met de prijsuitreiking circa 2,5 uur (korter is ook mogelijk). In combinatie met teambuilding games, catering komt er steeds ½ tot 1 uur bij per onderdeel.

Location

Expeditie Robinson kan in principe overal plaatsvinden, wij komen met de begeleiding en materialen naar elk gewenste locatie. Zo zijn wij te vinden in en/of op stadsparken, bossen, stranden, privé terreinen, campings en recreatieplassen. Wij stemmen vooraf de locatie met u af en is mede afhankelijk van uw datum, groepsgrootte, budget en wensen.

Prices starting at

 • Boek deze activiteit in regio Eindhoven t/m 15 personen voor € 412,50
 • Van 15 tot 50 personen € 27,50 p.p.
 • Van 50 tot 150 personen € 25,50 p.p.
 • Vanaf 150 personen € 24,50 p.p.

Deze prijs is inclusief begeleiding, organisatie en leuke prijsuitreiking met prijzen. Desgewenst verzorgen wij deze activiteit ook in het Engels en tegen geringe meerkosten komen wij naar uw woonplaats. Reiskosten variëren tussen de €75 en €175.

Verder:

 • Prijzen zijn verder exclusief 21% BTW en eventuele entreekosten** / catering / horeca, vraag een offerte op
 • Programma onder voorbehoud van beschikbaarheid, vraag een optie aan
 • Wij een full service landelijk opererend (en duurzaam) evenementenbureau. Tegen een bureaufee verzorgen wij graag uw totale arrangement zoals transfers, accommodatie, hostess, feestavond, eventmarketing expertise, uitnodigingen, et cetera.
 • Van toepassing zijn onze algemene voorwaarden

**Afhankelijk van de beschikbaarheid en uw wensen zal Robinson plaats kunnen vinden bij ons te Strijp-S (Urban Robinson), Het Witven Veldhoven, grasveld van IJssportcentrum Eindhoven, E3 Strand Eersel, Aquabest in Best of in de bossen Waalre bij Hut van Mie Pils. Op elke locatie zijn toiletten voorzien en is een restaurant beschikbaar. Bij de diverse recreatie locaties wordt een entree toeslag (gemiddeld €5 p.p.) berekend. Vraag een offerte op.

Slecht weer garantie mits we een zaal beschikbaar hebben of kunnen huren: Onze indoor Robinson Games!

Costs extensions

Meerprijs Robinson Teamtraining (voor bedrijven en instellingen)

Wij hebben een fun teamtraining programma ontwikkeld waarin ook feedback wordt gegeven door een ervaren trainer die het Expeditie Robinson spel dan ook begeleidt. De teamopdrachten worden vooraf besproken en doel/thema wordt geïntegreerd in het geheel. Veelal staan communicatie, samenwerking, leiderschap en creativiteit hierin centraal. Feedback (evaluatie) kan ter plaatse worden gegeven of wordt na afloop gedeeld. Hier geldt een eenmalige toeslag voor zijnde €250 exclusief btw
Overige meerprijzen vanaf 20 personen (o.b.v. beschikbaarheid), exclusief btw, keuze uit:

 1. Bierproeverij (3 bieren met zytholoog)                  € 15,00 p.p.  
 2. Wijnproeverij (3 wijnen met vinoloog)                  € 20,00 p.p.  
 3. Buffet of barbecues, vanaf                                      € 25,00 p.p.  
 4. Feestavond met DJ of quiz op aanvaag
 5. Keuze activiteit, meestal vanaf 40 personen, zoals Robinson in combinative met Mountainbike tocht, zandsculpturen workshop, Rondleiding, ed. op aanvraag.


Availability

Deze activiteit is op basis van beschikbaarheid het hele jaar door te boeken.

Offer request

(Verplicht)
 
 
 
 
(Verplicht)
 
 
(Verplicht)
 
 
(Verplicht)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Filed under: