Skip to content. | Skip to navigation

You are here: Home / Outdoor Teambuilding / Levend Stratego

Levend Stratego

Event description

Levend stratego is een teamspel dat strategie, tactiek en een goede samenwerking vereist. Ieder team krijgt een instructeur die hen in het begin voorziet van diverse pittige (maar zeker ook lachwekkende) teamopdrachten. Het doel van het spel is om allereerst zoveel mogelijk teamopdrachten (tegen andere teams) juist en snel uit te voeren waarmee je rangen voor je leger kan verdienen. Vervolgens moet de teamleden (met haar/zijn rangen) zorg dragen als eerste de vlag van de tegenstander(s) te vinden.

Afhankelijk van de grootte van de groep worden er 2, 3 of meer teams geformeerd. Elk team wordt uitgedaagd in diverse teamopdrachten tegen andere teams. Dit zijn opdrachten met als kenmerken slim, snelheid, tactiek, leiderschap, samenwerking, precisie, creatief, et cetera. Per opdracht zijn er 1 of meer rangen uit je leger te verdienen. Hoeveel rangen dit worden, hangt af van de resultaten van de andere teams. Het team dat het best heeft gepresteerd in een specifieke teamopdrachten, ontvangt in ieder geval de meeste rangen. Een teamopdracht betreft ook je vlag. Elk team mag een originele vlag maken, de mooiste vlag krijgt ook weer de meeste rangen.

Als alle teamopdrachten zijn uitgevoerd en de vlag is gemaakt, wordt de tussenstand opgemaakt en is bekend hoeveel rangen elk team heeft verdiend. Echter dan is nog niet bekend welke rangen dit zijn. Misschien heeft het team met de minste rangen, toch gelukkig getrokken en juist hoge rangen in bezit! Vervolgens vertrekt elk team met de instructeur naar een geheime locatie. Daar zal het team zijn vlag verstoppen. De instructeur zal daar blijven (en rangen uitdelen) en Levend Stratego kan nu echt beginnen!

Aan de hand van de verstrekte rangen kun je per team je strategie en tactiek bepalen. Hoe val je aan? Stuur je eerst verkenners op pad om te beoordelen waar de vlag van de tegenstander(s) staat? Of ga je juist verdedigen en later toeslaan? Hoe zet je je Spion, Maarschalk en Generaal in? Eenmaal in het veld start de ‘battle’ en kom je in aanraking met tegenstanders. Uiteindelijk zal het slimste team dat goed samenwerkt de vlag veroveren en met de dagprijs er vandoor gaan!

Programm Example

 • Ontvangst bij een gezellig café/restaurant in of bij een bosrijke omgeving
 • Optie: drankje, lunchbuffet of high tea vooraf
 • Uitleg Levend Stratego, 2 of meer teams formeren
 • Start Levend Stratego met eerst vlag maken, teambuilding opdrachten en daarna de vlag veroveren
 • Leuke prijsuitreiking en afsluiting
 • Optie: borrelen, buffet, 3-gangen diner of barbecue

Duration

Teambuilding spel Levend Stratego duurt circa 2,5 tot 3 uur

Location

 • Eindhoven regio; bossen van Waalre, Valkenswaard, Veldhoven e.o. Ook te boeken op recreatieplassen zoals Witven, E3 strand en Aquabest.
 • Ook te boeken in alle andere bosrijke gebieden van Nederland of België tegen geringe reiskosten!
Kortom Levend Stratego kan in principe overal plaatsvinden, wij komen met de begeleiding en materialen naar elk gewenste locatie. Denk hierbij ook aan stadsparken, bossen, stranden, privé terreinen, campings en recreatieplassen. Wij stemmen vooraf de locatie met u af en is mede afhankelijk van uw datum, groepsgrootte, budget en wensen.

Prices starting at

 • Boek deze activiteit in regio Eindhoven t/m 15 personen voor € 412,50
 • Van 15 tot 50 personen € 27,50 p.p.
 • Van 50 tot 150 personen € 25,50 p.p.
 • Vanaf 150 personen € 24,50 p.p.

Deze prijs is inclusief begeleiding, organisatie en leuke prijsuitreiking met prijzen. Desgewenst verzorgen wij deze activiteit ook in het Engels en tegen geringe meerkosten komen wij naar uw woonplaats. Reiskosten variëren tussen de €75 en €175.

Verder:

 • Prijzen zijn verder exclusief 21% BTW en eventuele entreekosten** / catering / horeca, vraag een offerte op
 • Programma onder voorbehoud van beschikbaarheid, vraag een optie aan
 • Wij een full service landelijk opererend (en duurzaam) evenementenbureau. Tegen een bureaufee verzorgen wij graag uw totale arrangement zoals transfers, accommodatie, hostess, feestavond, eventmarketing expertise, uitnodigingen, et cetera.
 • Van toepassing zijn onze algemene voorwaarden

**Afhankelijk van de beschikbaarheid en uw wensen zal Levend Stratego plaats kunnen vinden bij ons te Strijp-S (Urban Stratego), Het Witven Veldhoven, E3 Strand Eersel, Aquabest in Best of in de bossen van Waalre (bij Hut van Mie Pils) of bossen van Oerle (bij Toterfout Gasterij 't Dorpsgenot). Op elke locatie zijn toiletten voorzien en is een restaurant beschikbaar. Bij de diverse recreatie locaties als Witven, E3 strand en Aquabest wordt een entree toeslag (gemiddeld €5 p.p.) berekend. Vraag een offerte op.

Slecht weer garantie mits we een zaal beschikbaar hebben of kunnen huren: Onze indoor Robinson Games!

Costs extensions

Overige meerprijzen vanaf 20 personen (o.b.v. beschikbaarheid), exclusief btw, keuze uit:

 1. Bierproeverij (3 bieren met zytholoog)                  € 15,00 p.p.  
 2. Wijnproeverij (3 wijnen met vinoloog)                  € 20,00 p.p.  
 3. Buffet of barbecues, vanaf                                      € 25,00 p.p.  
 4. Feestavond met DJ of quiz op aanvaag
 5. Keuze activiteit, meestal vanaf 40 personen, zoals Robinson in combinatie met Mountainbike tocht, zandsculpturen workshop, Rondleiding, ed. op aanvraag.

Availability

Deze activiteit is op basis van beschikbaarheid het hele jaar door te boeken.

Offer request

(Verplicht)
 
 
 
 
(Verplicht)
 
 
(Verplicht)
 
 
(Verplicht)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Filed under: