Skip to content. | Skip to navigation

You are here: Home / Activiteit op uw locatie

Activiteit op uw locatie

Bent u al op de hoogte van de werkkostenregeling (WKR) en dat deze regeling misschien wel uw mogelijkheden in het organiseren van het bedrijfsuitje of personeelsfeest beperkt? Zo niet, lees dan ons artikel over WKR. Er zijn echter een paar opties waardoor u de WKR kunt omzeilen. Eén ervan is een activiteit te organiseren bij u op locatie! Laat Be Relactive Events met u meedenken en een aantal leuke activiteiten verzorgen bij u op kantoor, terrein, bedrijfshal of kantine. Gegarandeerd dat uw bedrijfsuitje of personeelsfeest een succes wordt en bespaart u bovendien veel kosten. Niet alleen belasting, maar bijvoorbeeld ook reiskosten van uw personeel.

Be Relactive Events heeft een aantal zeer gezellige en creatieve teambuilding activiteiten, themafeesten en workshops die wij op uw eigen locatie kunnen organiseren. Uiteraard kunnen wij uw bedrijfsuitje of personeelsfeest volledig aankleden met catering, entertainment (DJ) en gastvrij personeel. Om u een idee te geven van de mogelijkheden, vindt u hieronder een greep van onze mogelijkheden. 

The Office Games
Tijdens The Office Games  gaat u samen met uw collega’s de strijd aan om de titel ‘Champion of the Office Games’. Deze activiteit staat in het teken van competitie, gezelligheid en teambuilding! Het is een mix van actieve en recreatieve spellen.

IJssculpturen
Of wat dacht u van onze nieuwe workshop IJssculpturen?! Laat uw creatieve kant zien tijdens deze workshop waarbij jullie aan de slag gaan met een thema en een ijsblok. 

Vele soorten en maten Quizzen
Of misschien past een leuke quiz als Minute to Win it of Ranking with your Stars beter bij jullie. Wij bieden ruim 10 verschillende soorten quizzen aan, voor elke doelgroep. 

Segway Workshop
De Segway is het eerste elektrisch aangedreven zelf-gebalanceerde personenvervoermiddel ter wereld. Het rijden op een Segway is een unieke en zeer bijzondere ervaring, waardoor vervoer niet langer een noodzakelijk kwaad is, maar ook een leuke bezigheid!

Moordspel Diner
Na het drinken van een biertje valt Rudy, de skileraar, dood neer. Aan jullie om erachter te komen wie hem heeft vermoord! Of is Rudy wel wie hij zegt dat hij is?! Tijdens het drie-gangendiner en tussen de gangen door zullen de spelonderdelen plaatsvinden. 

Wij streven ernaar om voor iedereen een passend arrangement te vinden. Dit is maar een greep uit ons assortiment, wij hebben genoeg keuze als het op de WKR aankomt! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, klik hier voor een vrijblijvende offerte.