Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

Uw partner voor het beste bedrijfsuitje , personeelsfeest en teamuitje in Eindhoven en verder

Bent u op zoek naar een uniek en leuk bedrijfsuitje, personeelsfeest, workshop, teambuilding activiteit, groepsuitje, personeelsuitje of citygame? Dan bent u hier op het juiste adres! Opererend vanuit Eindhoven zijn wij het grootste en meest duurzame evenementenbureau uit deze slimste regio van de wereld. Wij bieden niet alleen groepsactiviteiten in onze regio aan. Wij komen graag naar u toe of we kunnen samen naar een bijzondere locatie gaan. Wij hebben namelijk de kennis en kunde in huis en zijn onderdeel van de Be Event Group; organisatie fun sinds 1996.

Winteruitjes

Winteruitjes

citygames

City games

Tochten

Tochten

Relaxed teambuilding

Relaxed Teambuilding

Active teambuilding

Active Teambuilding

workshops

Workshops

personeelsfeest

Personeelsfeest

Incentives

Incentives

Aanbiedingen

Aanbiedingen

WAAROM BE RELACTIVE EVENTS? 


1. Ervaren: De Be Event Group is sinds 1996 in de Nederlandse groepsuitjes markt (landelijke dekking) en een aantal (populaire) EU bestemmingen actief.
2. Betrouwbaar: U werkt samen met een eerlijk evenementenbureau voorzien van duurzaam keurmerk en een erkend leerbedrijf. Jaarlijks steunen wij diverse goede doelen.
3. Bereikbaar: Be Relactive Events verzorgt 24/7 groepsarrangementen voor u. Ons kantoor is dan ook op alle werkdagen telefonisch bereikbaar voor persoonlijke service.
4. Full service: Wij bieden ruim 100 producten en verschillende faciliteiten aan tegen transparante prijzen. U krijgt een offerte op maat en de activiteit wordt afgestemd met bijvoorbeeld uw locatie-, transport-, vergader- en/of cateringwensen. U kan kiezen voor één aanspreekpunt en één factuuradres.
5. Vernieuwend: Wij ontwikkelen continue een nieuw en breed aanbod aan activiteiten en services, voor elk budget, seizoen en locatie. Uit onderzoek blijkt dat collega’s in de branche onze uitjes geregeld kopiëren. 
6. Voor groot en klein: Of het nu om 10 of  meer dan 1000 gasten gaat, wij zorgen dat uw evenement perfect wordt uitgevoerd met eigen personeel (gidsen, trainers, instructeurs, hostess) en uitstekende partners.
7. Veiligheid voorop: In diverse activiteiten staat veiligheid centraal. Ons personeel wordt jaarlijks intern opgeleid en voorzien van BHV/EHBO diploma. Uiteraard informeren wij u ook over de diverse evenementenverzekeringen. 
8. Slecht weer scenario: Ook bij slecht weer hebben wij (ad-hoc) alternatieven voor u, zodat uw buitenactiviteit niet letterlijk in het water valt.
9. Uw partner: Wij streven naar een duurzame relatie en denken graag met u mee. Ook onze kennis in bijvoorbeeld verzekeringen, annuleringen, WKR, deelnameregistratie, hostess service en video registratie stellen wij graag beschikbaar. 
10. Internationaal: And of course we will help you in English. We know how to get to the best experience and our guides are the best in the business.

Nog niet overtuigd? Vele gerenommeerde bedrijven, overheden en groepen zijn u naar tevredenheid voor gegaan, check onze referenties. Wij vernemen graag wat wij voor u kunnen betekenen! 

POPULAIRE UITJES