Skip to content. | Skip to navigation

You are here: Home / Indoor Teambuilding

Indoor Teambuilding

Vind hier de meest leuke indoor teambuilding activiteiten!

The Office Robinson Games
Strijd met en tegen uw collega's op de eigen werkvloer! Dit uitje is dan WKR proof. Bij goed weer kunnen we natuurlijk ook naar buiten op het parkeerterrein bijvoorbeeld.
Escape Game Team Battle
Je kent het inmiddels wel, een traditionele escape room waarbij een groep mensen in een of meerdere kamers wordt opgesloten. De escape room is in 2006 in de USA ontwikkeld, ze bestaan in Nederland sinds 2013. Maar wat als je voor wat voor reden dan ook niet opgesloten wil/kan worden in een escaperoom? Dan hebben wij de oplossing hiervoor, boek nu bij ons de Escape Game Team Battle!
ZINGO!
Zingo is Bingo en Zingen in één....Een foute Zingo betekent voor de groep zingen.... lachen gegarandeerd!
Ranking with your Stars
Speel nu met je vrienden of collega's deze hilarische quiz bekend van tv!
Minute to Win it (ook Outdoor)
Minute to Win it, een ontspannen maar vooral hilarisch bedrijfsuitje waar leiderschap en communicatie van essentieel belang zijn en.. lachen gegarandeerd!
VR Beleving
Ervaar virtual reality nu! Ga de strijd aan met collega's in diverse interactieve spellen! U kunt bij ons tot 7 kamers, oftewel 56 personen tegelijk boeken. U komt naar ons Strijp-S toe, of wij komen met de materialen naar uw locatie toe.
Diner- of Pub Quiz
Pub Quiz, Muziek Quiz, Holland Quiz, internationale quiz, Apres ski Quiz, etc; gezelligheid en teambuilding gegarandeerd met vooraf of achteraf heerlijk dineren!
Quiz op Maat XL versie
Op zoek naar een maatwerk quiz op uw locatie, met eigen opdrachten en vragen erin verwerkt en professioneel gepresenteerd in Nederlands of Engels? Kom bij ons en ervaar het verschil.
Indoor Snow Games
Het hele jaar door indoor winterpret; teambuilding, hilariteit en gezelligheid op de indoor sneeuwbaan. Glij met je team de helling af en maak een strike in ons Snow Bowling of ben snel en slim in onze Einstein Snow Run.
IJs teamspelen
Boek heel het jaar door onze ijsspelen in een indoor ijshal, ga in teams de strijd aan en win de prijs! Onze ijs teamspelen zijn geschikt voor jong en oud. Uiteraard voegen we onze Curling eraan toe!