Skip to content. | Skip to navigation

You are here: Home / Met ons naar een bos

Met ons naar een bos

Een groepsactiviteit in het groen, even heerlijk er tussen uit in het bos. Of we nu vlakbij in de Kempen en Peel blijven of we gaan naar de Ardennen, Veluwe of het Groene Hart, wij gaan graag met u mee! Ook in combinatie met vergaderen hebben wij uitstekende mogelijkheden.

  • Recreatieve activiteiten

Forest Challenge Tour

Be Relactive Events heeft een aantal mooie activiteiten waarbij u een frisse neus kunt halen in het groen. Een mooie en gezellige wandeltocht door de bossen en heide dat is de Forest Challenge Tour, de perfecte activiteit om uw groene hart op te halen! Deze tocht wordt afgewisseld met diverse uitdagende en creatieve teamopdrachten. Elk team gaat in eigen tempo op pad en zal alle opdrachten gedurende de tocht tot een goed einde moeten brengen. Lukt het jullie om de diverse puzzels op te lossen en zijn jullie het beste team tijdens onze teambuilding games verzorgt door onze instructeur? Scoor de meeste punten, loop de juiste route en wie weet wint jouw team de hoofdprijs!

Boerengolf

Erg populair blijft het Boerengolf. In een bos zetten wij een parcours uit van 12 holes, aan jullie de taak om in zo min mogelijk slagen het parcours af te leggen. Met die welbekende bijzondere boeren golfclubs!

  • Actieve activiteiten

Levend stratego en Expeditie Robinson

Toe aan een stoere en spannende activiteit? Dan is Levend Stratego perfect voor jullie! Iedereen heeft vroeger dit spel wel eens gespeeld, in bordvariant of in levende lijve. Levend stratego is een teamspel dat strategie, tactiek en een goede samenwerking vereist. Alleen op die manier kunnen jullie de vlag van het andere team veroveren. Een bijzonder spannende activiteit om in de bossen te spelen! Of een variant op dit spel is Expeditie Robinson.

Happen en trappen

Of een heerlijke combinatie van stad, groen en eten/drinken, dat is Happen & Trappen. Tijdens Happen & Trappen gaan jullie een georganiseerde en unieke fietstocht door de stad en het bos maken. Onderweg genieten jullie daarnaast ook nog van culinaire hoogstandjes met een bijpassend drankje.

Mountainbike beleving

Dit is de perfecte activiteit waarbij sportiviteit en fun gecombineerd wordt! Een mountainbike, ook wel ATB (All Terrain Bicycle) genoemd, is een fiets gemaakt om offroad te rijden, op onverharde wegen of paden. Voor het berijden van een moeilijk begaanbaar terrein is het nodig om enkele technieken onder de knie te hebben. Sommige basistechnieken zijn makkelijk te leren, anderen zoals een bunny hop zijn een stuk lastiger. Tijdens deze activiteit leer je de eerste basistechnieken van het rijden op een ATB en krijgt iedere deelnemer 1 mountainbike.

  • Workshops

Wij bieden een groot aantal workshops aan die erg geschikt zijn om in een bos te doen. Wat dacht u van een workshop Yoga of Tai Chi? Of een van onze Cult & Art workshop, zoals schilderen in de natuur! IJssculpturen is ook een leuk voorbeeld van een workshop die extra ontspannend is om in het bos te doen.

Wij streven ernaar om voor iedereen een passend arrangement te vinden. Dit is maar een greep uit ons assortiment, wij hebben genoeg keuze voor iedereen die zijn groene hart wil ophalen! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, klik hier voor een vrijblijvende offerte. 

Send to a friend