Skip to content. | Skip to navigation

You are here: Home / Met ons naar een stad

Met ons naar een stad

Nederland en Belgie hebben vele bijzondere en mooie steden om te ontdekken. Bij Be Relactive Events kunt u deze steden op een bijzondere manier gaan beleven! Wij hebben vele originele en gezellige citygames in ons assortiment waarbij u een stad op een wel heel andere manier leert kennen. Vooraf en achteraf kunt u uiteraard ook de catering via ons boeken. Wij hebben inmiddels in ruim 50 steden contacten met uitstekende horecagelegenheden. Wij hebben voor u drie citygame varianten: U kunt een activiteit op papier (met clipboard) boeken, een andere optie is een meer interactieve activiteit te boeken met smartphones of anders de meest innovatieve manier met onze iPads.

  • Citygame op papier met clipboard

Budgettair interessant en staat garant voor competitie en veel hilariteit. Met ruim 6 jaar ervaring kunnen wij vrijwel elk bekende citygame voor u uitvoeren. Denk hierbij aan Crazy88Mission ImpossibleThe HangoverMVO Game en Get the Picture. Onze instructeur ontmoet u op een gezellige horeca locatie en geeft uitleg over het spel. Na de teamindeling gaan jullie op pad met een lijst inclusief vele vragen en opdrachten. Door middel van WhatsApp sturen jullie de antwoorden, foto’s en filmpjes naar onze instructeur(s) toe. Die beoordeelt jullie op originaliteit en creativiteit. Onze instructeurs houden van interactie en zorgen ervoor dat gedurende de citygame alle teams in beweging en op de hoogte blijven van de tussenstand. Degene uiteindelijk met de meeste punten gaat er vandoor met een leuke prijs!

  • Citygame op Smartpone

Liever een activiteit waarbij u met onze Smartphone op pad gaat? Op dat gebied hebben wij ook een aantal bijzondere citygames in portefeuille, waaronder De ErfenisJacht naar de Macht en The Phone Game. Genoemde activiteiten is op een APP ontwikkeld en staat garant voor meer realtime interactie en competitie en uiteraard veel plezier. De Smartphone leidt u door de stad door middel van foto-opdrachten en vragen. U ziet tijdens het spel hoeveel punten u scoort en wat de stand is van de andere teams. Gaat een team te hard, dan kunt u hen dwarsliggen. Degene uiteindelijk met de meeste punten gaat er vandoor met een leuke prijs!

De iPad city game is onze nieuwste super hippe interactieve activiteit die je gedaan moet hebben. De iPad 9,7” (groot scherm) is leidend tijdens deze activiteit. Met onze unieke APP beleef je een ongekend avontuur in de stad. Met een ingebouwde map zie je precies waar jouw team zich bevindt en waar je naar toe moet. Op verschillende punten in de stad zijn opdrachten uit te voeren en vragen te beantwoorden. Maar, dit is natuurlijk niet alles, je ziet ook wat de tussenstand is en je kan met andere teams chatten. Ook hier kan men elkaar saboteren, je stuurt de tegenstander een gebroken iPadscreen of bezorgt ze de schrik van hun leven…. In tegenstelling tot de citygames op Smartphone, zijn in onze iPad Challenge games meer mogelijkheden en maatwerk opdrachten te genereren. Stuur uw thema of doelstelling toe en eventueel eigen verzonnen opdrachten en vragen, en wij integreren deze in de iPad citygame!

Wij streven ernaar om voor iedereen een passend arrangement te vinden. Dit is maar een greep uit ons assortiment, wij hebben genoeg keuze als het op het ontdekken van een stad gaat! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, klik hier voor een vrijblijvende offerte.

Send to a friend