Skip to content. | Skip to navigation

You are here: Home / Met ons naar een strand

Met ons naar een strand

Bent u op zoek naar een gezellige teambuildings activiteit waarbij u ondertussen kunt uitwaaien op het strand? Dan hebben wij, van Be Relactive Events, de perfecte activiteiten voor u! Een van onze strandactiviteiten is Zandsculpturen.  Als kind speelde u vroeger wellicht uren in het zand, met een schep en een emmer creëerde u de mooiste zandkastelen.  Weer even dat kind in jezelf herontdekken en de mooiste zandkastelen bouwen? Dat kan met deze leuke workshop!

Als u zin hebt om juist sportief en actief bezig te zijn hebben wij Beachvolleybal in ons assortiment.  Met de voeten in het zand gaan jullie de strijd met elkaar aan. Natuurlijk hoort daar eerst een warming-up bij, waarna jullie in teams de strijd aan gaan. Het leuke van beachvolleybal is dat je alle kanten op kunt duiken om de bal nog net van de grond te halen, zand happen dus! 

Een spel waarbij snelheid, creativiteit, intelligentie en een goede samenwerking van jullie wordt gevraagd is Expeditie Robinson. Wie kent het nou niet van televisie! Bekende Nederlanders die op een eiland worden gedropt en verschillende proeven moeten ondergaan. Verschillende opdrachten waarbij de sterkste Robinson overblijft. En wat dacht je van die befaamde eetproef..

Verder kunnen wij bijvoorbeeld ook boeren beachgolf, powerkiten, duin droppings, blokarten en surflessen aanbieden. Wij streven ernaar om voor iedereen een passend arrangement te vinden. Dit is maar een greep uit ons assortiment, wij hebben genoeg keuze voor iedereen die lekker wil uitwaaien op het strand! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, klik hier voor een vrijblijvende offerte. 

Send to a friend