Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

U bent hier: Home / Personeelsfeest / Be the Chef Diner

Be the Chef Diner

Beschrijving evenement

Wie kent niet de programma’s Wie is de Chef en MasterChef? Een talentenjacht voor ‘amateur’ koks, waarin ze strijden om de titelbeste chef-kok. In deze workshop leer je alles wat je altijd al wilde weten over koken en nog veel meer. De deelnemers worden ontvangen in een fantastische kookomgeving. Na een drankje en een presentatie ga je aan de slag. In teams ga je de diverse gerechten maken. Onder begeleiding van een ervaren kok maak je een 3- of 4-gangen diner, tapas of sushi. Je krijgt inzicht in verschillende seizoensgerechten en hoe je deze het best bereidt. Na afloop van het koken ga je uiteraard jouw heerlijk bereide diner, tapas of sushi beproeven. Deze workshop is inclusief drank afkoop en alle benodigde materialen en gerechten. Na afloop vindt er nog een leuke prijsuitreiking plaats. Laat zien dat er een echte Gordon Ramsey of Jamie Oliver in jou schuilt!

Programma 3 of 4-gangen diner
Deze kookworkshop is voor iedereen die het gezellig vindt om te koken en graag zijn culinaire kennis wil vergroten. In deze workshop wordt er door de deelnemers een 3 of 4-gangen menu gekookt en gegeten natuurlijk. Hierbij wordt zoveel mogelijk aangesloten bij de seizoensproducten. Er worden geen exclusief verkrijgbare producten verwerkt in de recepten, omdat wij vinden dat je het gerecht thuis ook zelf nog eens moet kunnen maken. Bij de samenstelling van de groepjes wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met het kennisniveau en de vaardigheden van de individuele deelnemers. Hierna trekken we de schorten aan en ga je aan de slag in de keuken met een professionele chef-kok. Na het koken, bakken en braden ga je van de keuken naar het restaurant. Daar ga je onder het genot van een drankje gezamenlijk genieten van het resultaat van jullie keukenverrichtingen. Een aantal heerlijke glazen wijn zullen niet ontbreken. De workshop is inclusief frisdrank, water, bier, rode/ witte wijn en koffie of thee.

Programma tapas
Deze kookworkshop is voor iedereen die graag Spaans wil leren koken of zijn tapas kennis wil vergroten. Een tapa is de aanduiding voor een Spaans aperitiefhapje. Traditioneel is een tapa een eetlust opwekkend hapje dat in Spaanse cafés bij een alcoholhoudend drankje (bier, wijn, sherry) wordt genuttigd. In deze workshop worden er door de deelnemers diverse tapas gemaakt en gegeten natuurlijk. Hierbij worden zoveel mogelijk Spaanse seizoensproducten gebruikt. Bij de samenstelling van de groepjes wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met het kennisniveau en de vaardigheden van de individuele deelnemers. Hierna trekken we de schorten aan en ga je aan de slag in de keuken met een professionele Spaanse kok. Na het koken, bakken en braden ga je van de keuken naar het restaurant. Daar ga onder het genot van een drankje gezamenlijk genieten van het resultaat van jouw keukenverrichtingen. Een aantal heerlijke glazen wijn zullen niet ontbreken. De workshop is inclusief frisdrank, water, bier, rode/ witte wijn en koffie of thee.

Programma Sushi
Sushi is hot en gezond! Deze kook workshop is voor iedereen die graag Sushi wil leren maken en natuurlijk eten. Deze workshop is mobiel en derhalve op diverse plaatsen te verzorgen!

Programma Curry
Love My Curry, authentieke curry’s, tikka’s en kofta’s met rijst, naan, aardappelen en andere lekkernijen. Geurig dampend van de gemalen verse kruiden en specerijen; de garam masala’s. Het zijn deze kruiden die de Indiase keuken zo lekker, uniek en gezond maken. Een traditionele Indiase maaltijd bestaat uit allerlei gerechten die geserveerd worden op een bord met verschillende compartimenten. Bij Love My Curry ruik, proef, hoor en beleef je een stukje India. Door de geuren, kleuren, geluiden en de materialen die gebruikt zijn bij de inrichting van het restaurant waar natuurlijk ook Bollywood niet ontbreekt. Indiagangers halen hun hart op, Indiase gasten schuiven gretig aan. Is er een betere indicator voor oorspronkelijkheid en kwaliteit? Workshop authentieke curry’s maken onder begeleiding van onze Indiase chef. Tijdens de workshop serveren we koffie, thee en frisdrank. Wanneer u aan tafel gaat om te genieten van de zelf gemaakte curry’s serveren we ook “lassi”.

Programma Pizza & Pasta
Al Fresco. Reis mee naar Italië, zee, zon, de geur van knoflook, tijm, basilicum, knapperige focaccia en verse tomaten. De chef-kok van dit Italiaans restaurant verwent zijn gasten met traditionele gerechten. De ovenverse pizza’s zijn beroemd en worden doorlopend in hoog tempo gebakken. Al Fresco laat je proeven hoe goed het mediterrane leven is! Workshop authentieke pizza’s bakken & pasta’s maken samen met onze Italiaanse chef. Tijdens de workshop serveren we koffie, thee, frisdrank. Wanneer u aan tafel gaat om te genieten van de zelf gemaakte pizza’s & pasta’s serveren we een glas Italiaanse wijn.

Voorbeeld programma

 • Ontvangst op locatie
 • Optie: drankje, game of tocht vooraf
 • Uitleg en start workshop met veel interactie met elkaar
 • Optie: uitbreiding met teambuilding games door onze instructeur
 • Afsluiting
 • Optie: borrelen, game of tocht achteraf

Tijdsduur

Circa 3 a 4 uur, meestal van 19.00 uur tot 23.00 uur

Locatie

 • Eindhoven regio (Noord-Brabant), diverse locaties 
 • Ook te boeken in alle andere grote steden van Nederland of België tegen geringe reiskosten! 

Prijzen vanaf

 • Be the Chef Diner tot 30 personen is te boeken vanaf € 2000,00
 • Be the Chef Diner van 30 tot 60 personen vanaf € 69,50 p.p.
 • Be the Chef Diner van 60 tot 90 personen vanaf € 67,50 p.p.
 • Be the Chef Diner > 90 personen op aanvraag.

Deze prijs is inclusief een avond gezellige entertainment, organisatie en een goed verzorgd buffet of diner met 4 uur drankafkoop (tappils, huiswijn en fris). Tegen geringe meerkosten verzorgen wij het Be the Chef Diner ook in uw woonplaats, desgewenst in voertaal Engels. Een aantal partner locaties berekenen geen huurkosten in dit programma, vraag naar de mogelijkheden!

Prijzen uitbreidingen

Ten behoeve van games of tochten vooraf  zie hiernaast prijsindicaties. Vraag naar onze mogelijkheden! 
 
Meerprijzen vanaf 15 personen:
 • Teambuilding games: Tijdens  het diner verzorgt onze instructeur diverse verrassende teambuilding opdrachten per team. Wie neemt de leiding en werkt goed en efficiënt samen. Een leuke aanvulling op het diner  voor € 5 p.p. extra.
 • Brain games: Tijdens het diner gaat onze instructeur elk team de mentaliteit en cohesie testen. Wie denkt snel, luistert goed en kent een olifantengeheugen. Een leuke mentale aanvulling op het diner voor € 5 p.p. extra.
 • Boerengolf of Voetgolf: Sla of schop om beurten in zo'n min mogelijk slagen een parcours van 4 holes met je team. Een leuke sportieve activiteit voorafgaand aan het diner  voor € 7,50 p.p. extra.
 • Escape Room: Ontsnap met je team uit de mysterieuze kamer door middel van het oplossen van cryptische puzzels binnen één uur.  Leuke activiteit om voor het diner te doen, voor € 25,00 p.p. extra.

Beschikbaarheid

Dit diner is op basis van beschikbaarheid het hele jaar door te boeken.

Vrijblijvende offerte aanvragen

(Verplicht)
 
 
 
 
(Verplicht)
 
 
(Verplicht)
 
 
(Verplicht)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
gearchiveerd onder: