Skip to content. | Skip to navigation

You are here: Home / Tochten & Tours

Tochten & Tours

Vind hier de leukste tochten en tours door Eindhoven en omgeving! Wij leveren de meeste voertuigen zelf op elk gewenste locatie, inclusief onze begeleiding en gidsen. 

iPad Challenge Tour
De iPad Challenge Tour is de nieuwste interactieve activiteit in Nederland die je gedaan moet hebben! Nu exclusief bij ons te boeken: de iPad Challenge Tour!
Strijp-S Rondleiding
Een verrassende en inspirerende tocht over Strijp-S. Het creatieve hart van Eindhoven! Ervaar met gidsen deze unieke locatie, wij zitten hier sinds 2013 en hebben diverse ontwikkelingen meegemaakt. U kunt verder ook voor het centrum of HTC een rondleiding bij ons boeken!
Auto Puzzeltocht
Bekijk, beleef en ervaar Eindhoven en omgeving in een gezellige Auto Puzzeltocht. Deze puzzel tocht brengt je naar de mooiste plekjes in Eindhoven, de Kempen en de 'verboden stad' Strijp-S! Op je eigen tempo, prijs is per auto.
The challenge teambuilding tour
Leuke, gezellige en uitdagende fiets en/of step tocht, vol met opdrachten, puzzels en teambuilding! Boek deze nu in de stad of in de natuur!
Citygolf Tocht
Op zoek naar ontspanning, competitie en plezier in de stad? Doe dan nu mee met het City Golf Tour Evenement!
Walking Dinner Eindhoven
Ga met gids op pad en geniet onderweg van diverse en heerlijke hapjes en drankjes.
Happen en Trappen 040
Na inspanning komt ontspanning! Leer Eindhoven kennen met de fiets of tandem en geniet onderweg van heerlijke hapjes met een drankje! U boekt een puzzeltour of gidstour.
Segway beleving
Ontdek het eerste originele elektrische voertuig waar je al balancerend mee rijdt! Na de training gaan we een mooie Segway tour door EIndhoven maken.
Mountainbike beleving
Test je mountainbike skills tijdens een van onze mountainbike tochten in regio Eindhoven! Wij regelen de mountainbikes en begeleiding.
Solex beleving
Maak een prachtige tocht door hartje Eindhoven op deze speciale nostalgische voertuigen!
DAF beleving
Ervaar nu zelf hoe het is om in een echte DAF 33 te rijden! Uniek, origineel en back to basic....We hebben een korte en uitgebreide variant, met veel opties zoals een musea bezoek, lunch en teambuilding onderweg.
Tuk Tuk beleving
Inspirerende Tuk Tuk tour in het Groene Woud. Al puzzelend op pad, vind jouw team de juiste route?