Skip to content. | Skip to navigation

You are here: Home / Tochten & Tours / Segway beleving

Segway beleving

Event description

De Segway is het eerste elektrisch aangedreven zelf-gebalanceerde personenvervoermiddel ter wereld. Het rijden op een Segway is een unieke en zeer bijzondere ervaring, waardoor vervoer niet langer een noodzakelijk kwaad is, maar ook een leuke bezigheid! Wij hebben voor jou een keuze uit een unieke tocht met gids of een voordelige workshop.

Segway Tocht Eindhoven (Strijp-S & centrum)
De Segway Tour Eindhoven is een must-do, duurzaam, uniek en vrijwel altijd uit te voeren (immers bij slecht weer verstrekken we poncho's of gaan we een workshop onder een afdak verzorgen). Wij starten het programma op Strijp-S te Eindhoven of bijvoorbeeld bij een hotel of parkeerterrein. Na een introductie en het leren van de basistechnieken (training) wordt vervolgens een route met de gids afgelegd. De route gaat langs diverse highlights van Eindhoven (mede afhankelijk van het niveau van de groep, verkeer/weer condities en wensen) als het Philips Stadion, Witte Dame, TU/e, Van Abbe Museum, Strijp-S en/of High Tech Campus. De totale activiteit zal circa 1,5 tot 2 uur duren (mede afhankelijk van de grootte van de groep).

Een wisselprogramma is ook mogelijk en dan maken we (volgens afspraak) 2, 3 of meer groepen. De wachtende deelnemers zullen een andere activiteit uitvoeren (denk aan een rondleiding, museum bezoek, workshop, puzzel opdracht, Escaperoom) of kunnen een drankje of bijvoorbeeld een lunch nuttigen. De groep die aan de Segway start, gaat na de training op pad of neemt een workshop af. Na een uur zal de volgende groep van start gaan.  

Verder is er ook nog een fiets/step/segway tocht te boeken. Niet alleen prijstechnisch interessant, waarbij alle deelnemers de Segway onderweg ervaren, ook is het vaak prettig voor (een aantal) deelnemers om tussendoor te fietsen. Voor de sportievelingen kunnen we ook steppen inzetten. De snelheid van de Segway, fiets en of step is nagenoeg gelijk, dus ideaal. Segway rijden is vaak nieuw en ook spannend, een aantal fietsen of steps erbij wordt vaak als prettig ervaren. Wij adviseren u graag!

Segway Workshop (voordelig en altijd leuk)
De Segway Workshop is fun en vrijwel overal en altijd uit te voeren. De workshop wordt gehouden op een groot parkeerterrein, stadspark of bij slecht weer onder een afdak. Optioneel komen wij bij u op eigen terrein. Bij de activiteit worden de Segways over groepjes van 3 tot 4 personen verdeeld. Tijdens deze activiteit leer je de belangrijkste technieken van het rijden op een Segway. Het is een leuke kennismaking van circa 1 tot 2 uur (afhankelijk van de grootte van de groep) en er worden na de training diverse parcours afgelegd. We starten rustig aan zodat iedereen kan wennen aan dit bijzondere voertuig, maar bouwen de workshop op naar meer intensieve en moeilijke parcours. De training en parcours zullen om de beurt plaats vinden. De groep blijft gewoon bij elkaar op de locatie en moedigen elkaar aan. Indien gewenst zullen we op het eind een parcours op tijd verzorgen, maar let op je mag niets raken immers dat kost je strafseconden! Wie wint de prijs? 

Programm Example

 • Ontvangst bij een parkeerterrein, afgesloten terrein of groot plein (voor de training)
 • Optie vooraf: drankje, lunchbuffet 
 • Uitleg Segway beleving en training
 • Start Segway workshop of tocht
 • Afsluiting
 • Optie: borrelen, buffet, 3-gangen diner of barbecue

Duration

Circa 1 - 2 uur

Location

 • Eindhoven (Noord-Brabant), diverse locaties zoals centrum, Strijp-S, bij hotels, High Tech Campus
 • Ook te boeken in alle andere grote steden van Nederland of België tegen geringe reiskosten!

Prices starting at

 • Segway beleving tot 10 personen is te boeken voor € 750,00
 • Segway beleving van 10 tot 50 personen € 75,00 p.p.
 • Segway beleving >50 personen € 73,00 p.p.

Vraag te allen tijde een offerte aan, dan kunnen wij in overleg met u treden hoeveel Segways beschikbaar zijn.

Optioneel een wisselprogramma met fietsen of steppen (vooraf bepalen);

 • Segway beleving met 50% fiets/step tot 20 personen € 1300
 • Segway beleving met 50% fiets/step van 20 tot 50 personen € 65,00 p.p.
 • Segway beleving met 50% fiets/step van 50 tot 150 personen € 63,00 p.p
 • Segway beleving met 50% fiets/step >150 personen in overleg
 • Meer dan 80 personen, mogelijkheden tot een keuze- of wisselprogramma
Andere optie is onze Segway workshop vanaf €55 per persoon, klik hier dan op.

De prijs is inclusief professionele begeleiding, organisatie en reflecterende hesjes tijdens de tour. Tegen geringe meerkosten verzorgen wij deze tocht ook in uw woonplaats, desgewenst in voertaal Engels.

Verder:

 • Prijzen zijn verder exclusief 21% BTW en catering / horeca / voertuigen, vraag een offerte op
 • Programma onder voorbehoud van beschikbaarheid, vraag een optie aan
 • Wij een full service landelijk opererend (en duurzaam) evenementenbureau. Tegen een bureaufee verzorgen wij graag uw totale arrangement zoals transfers, accommodatie, hostess, feestavond, eventmarketing expertise, uitnodigingen, et cetera.
 • Van toepassing zijn onze algemene voorwaarden.

Costs extensions

Ten behoeve van catering vooraf en achteraf zie hiernaast prijsindicaties. Vraag naar ons foodbook!

Meerprijzen vanaf 15 personen (veelal geboekt in een keuze of wisselprogramma:

 • Teambuilding games: Tijdens de tocht verzorgt onze instructeur diverse verrassende teambuilding opdrachten per team. Wie neemt de leiding en werkt goed en efficiënt samen. Een leuke aanvulling op de tocht voor € 5 p.p. extra.
 • Brain games: Tijdens de tocht gaat onze instructeur elk team de mentaliteit en cohesie testen. Wie denkt snel, luistert goed en kent een olifantengeheugen. Een leuke mentale aanvulling op de tocht voor € 5 p.p. extra.
 • Rondleiding Strijp-S: Kom alles te weten over het heden en het verleden Strijp-S. Deze 'verboden stad' kent een rijke geschiedenis en een prachtige toekomst voor € 15,00 p.p. extra.
 • Boerengolf of Voetgolf: Sla of schop om beurten in zo'n min mogelijk slagen een parcours van 4 holes met je team. Een leuke sportieve activiteit tijdens de tocht voor € 7,50 p.p. extra.
 • Bezoek museum: Altijd al alles van Eindhoven, Philips of PSV willen weten? Bezoek dan het Philips, PSV of Eindhoven museum. Het bezoek wordt geïntegreerd in de tour,  exclusief gids. Nu voor € 10,00 p.p. extra.
 • Escape Room: Ontsnap met je team uit de mysterieuze kamer door middel van het oplossen van cryptische puzzels binnen één uur. € 25,00 p.p. extra

Availability

Deze activiteit is op basis van beschikbaarheid het hele jaar door te boeken.

Offer request

(Verplicht)
 
 
 
 
(Verplicht)
 
 
(Verplicht)
 
 
(Verplicht)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Filed under: