Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

U bent hier: Home / Tochten / Walking Dinner Eindhoven

Walking Dinner Eindhoven

Beschrijving evenement

Walking Dinner Eindhoven is een georganiseerde tocht of teamspel van en door Be Relactive Events. De groep gaat heerlijk wandelen door de binnenstad van Eindhoven en/of Strijp-S. Onderweg kan de groep genieten van diverse heerlijke hapjes in combinatie met een bijpassend drankje. Ben je dus op zoek naar een leuke invulling van je bedrijfsuitje, familie- of vriendendag of personeelsfeest, dan is deze activiteit wellicht de beste keuze! Wij hebben standaard twee verrassende programma’s opgemaakt (zie onder). Wensen jullie een ander of uitgebreider programma, dan kijken wij uiteraard graag naar een gepast Walking Dinner Eindhoven voor jullie.

Programma “guided tour”
Jullie worden ontvangen op een locatie in Eindhoven. Dit kan op uw verblijf zijn, bij ons te Strijp-S of anders in een restaurant te centrum Eindhoven. Jullie maken kennis met onze gids(en), zij zullen gedurende circa 4 uur jullie vergezellen in een mooie tocht door Eindhoven. Hij of zij zal de diverse highlights aflopen, waaronder Strijp-S, Philips Stadion, Witte Dame, Catarina kerk, binnen stad  et cetera. Uiteraard kunnen wij ons ook beperken tot alleen Strijp-S of het centrum. Eenmaal bij een highlight geeft de gids enige uitleg en kan de groep vragen stellen. Maar uiteraard is Walking Dinner Eindhoven een kennismaking met verrassende horeca. Jullie zullen tijdens deze tour op 3 fantastische restaurant locaties genieten van een gerecht (formaat voorgerecht of 3 gangen) met een bijpassend drankje (meestal glas wijn) bij elk restaurant. De tocht zelf duurt circa 1,5 tot 2 uur. Je hebt dus per horeca voldoende tijd om te genieten van de ambiance en lekkere hapjes.

Programma “teamgame”
In dit geval gaat er geen gids mee, maar krijgt ieder team een iPad mee. Het doel van het spel is om diverse opdrachten uitvoeren en vragen juist beantwoorden. Het team dat de meeste opdrachten uitvoert, puzzels en vragen juist beantwoord is de winnaar van de dag! Ook deze tocht zal circa 1,5 tot 2 uur betreffen en het team zal de diverse highlights aflopen (zie boven). Daarnaast zullen ze onderweg kennismaken met de verrassende horeca. Tijdens deze teamgame zal elk team op 3 locaties genieten van een gerecht (formaat voorgerecht of 3 gangen) met een bijpassend drankje (veelal wijn) bij elk restaurant. Je hebt per locatie voldoende tijd om te genieten van de ambiance en culinaire hoogstandjes. In totaal zal de activiteit circa 4 uur duren.

Willen jullie meer hapjes proeven dan 3 gerechten en bent u nieuwsgierig naar meerdere locaties? Dan is er de mogelijkheid om meerdere gangen toe te voegen aan het diner. 

Voorbeeld programma

 • Ontvangst bij een gezellig café/restaurant, uw verblijf of een andere locatie in Eindhoven
 • Optie: uitbreiding met een teamgame
 • Start Walking Diner
 • Optie: uitbreiding met teambuilding games  
 • Afscheid van de gids, eventueel prijsuitreiking indien gekozen voor een teamgame
 • Optie: borrelen

Tijdsduur

Een walking dinner duurt circa 4 uur (korter of langer is ook mogelijk).

Locatie

 • Eindhoven en/of Strijp-S (Noord-Brabant) 
 • Ook te boeken in alle andere grote steden van Nederland of België tegen geringe reiskosten! 

Prijzen vanaf

 • Walking Dinner tot 20 personen is te boeken voor € 1050,00
 • Walking Dinner van 20 tot 30 personen € 52,50 p.p.
 • Walking Dinner van 30 tot 60 personen € 50,50 p.p.
 • Walking Dinner van 60 tot 90 personen € 48,50 p.p.
 • Walking Dinner van >90 personen € 47,50 p.p.

Bovenstaande prijs is inclusief gids(en) en drie restaurants in ons duurzame en kwalitatief hoogwaardig netwerk. Bij elk restaurant ontvangt u een gerecht met drankje. Overige drankjes uit eigen portemonnee. Afhankelijk van de datum en tijdstip gaan wij informeren of deze restaurants beschikbaar zijn. Op sommige (drukke) avonden, mede afhankelijk van de grootte van uw groep, moeten wij uitwijken naar andere restaurants. Hiervoor kan een meerprijs gelden. 

Je kan deze Walking Dinner dus lopen met onze iPads (zonder gids). Onze speciale APP op de iPad brengt je naar de diverse highlights en restaurants. Deze APP genereert informatie, foto's, opdrachten en vragen. Onderweg kan je chatten met andere teams en standen zien. Een compleet innovatief en interactief uitje. Zie voor meer informatie over ons ipad concept (klik) hier.  

 • Variant iPads (elk team krijgt een iPad mee), meerprijs € 10,00 per persoon extra. 

Tegen geringe meerkosten verzorgen wij een walking dinner in uw woonplaats, desgewenst in voertaal Engels.

Prijzen uitbreidingen

Meerprijzen vanaf 20 personen:
 • Teambuilding games: Tijdens de tocht verzorgt onze instructeur diverse verrassende teambuilding opdrachten per team. Wie neemt de leiding en werkt goed en efficiënt samen. Een leuke aanvulling op de tocht voor € 5 p.p. extra.
 • Brain games: Tijdens de tocht gaat onze instructeur elk team de mentaliteit en cohesie testen. Wie denkt snel, luistert goed en kent een olifantengeheugen. Een leuke mentale aanvulling op de tocht voor € 5 p.p. extra.
 • Boerengolf of Voetgolf: Sla of schop om beurten in zo'n min mogelijk slagen een parcours van 4 holes met je team. Een leuke sportieve activiteit tijdens de tocht voor € 7,50 p.p. extra.
 • Bezoek museum: Altijd al alles van Eindhoven, Philips of PSV willen weten? Bezoek dan het Philips, PSV of Eindhoven museum. Het bezoek wordt geïntegreerd in de tour,  exclusief gids. Nu voor € 10,00 p.p. extra.
 • Citygolf: Tijdens Citygolf doorloop je een parcours van 4 holes midden in de drukke stad. In hoeveel slagen bereik jij de hole? Kom hierachter voor € 10,00 p.p. extra.
 • Escape Room: Ontsnap met je team uit de mysterieuze kamer door middel van het oplossen van cryptische puzzels binnen één uur.  € 25,00 p.p. extra.

Beschikbaarheid

Deze activiteit is op basis van beschikbaarheid het hele jaar door te boeken. TIP: boek tijdig.

Vrijblijvende offerte aanvragen

(Verplicht)
 
 
 
 
(Verplicht)
 
 
(Verplicht)
 
 
(Verplicht)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
gearchiveerd onder: