Skip to content. | Skip to navigation

You are here: Home / Topmenu / Doel(groep) / Bedrijfsuitje grote groepen

Bedrijfsuitje grote groepen

Voor groepen van 100 of 1000 personen en meer hebben wij diverse arrangementen samengesteld. Wij verzorgen dit in een stad, op het strand of op en rond het water.

Wat dacht u van:

  • Een spectaculaire Big City Game in en door een stad als Eindhoven, Den Haag, Amsterdam, Maastricht of Utrecht! Leer een stad op een nieuwe manier kennen, in een leuk wisselprogramma (voor grote groepen) per kickbike, fiets, tandem, iPad en/of te voet. In teams gaan de deelnemers de stad verkennen met diverse vervoersmiddelen. Ieder team krijgt bij aanvang een instructie en een City Game survival pack, met onder andere een opdrachtenmap, een hapje en een drankje voor onderweg. Op diverse locaties staan onze instructeurs klaar met interactieve opdrachten, van een teambuildingopracht tot een Boerengolf parcours.
  • Een Big Event Stranddag is o.b.v. inschrijving en heeft voor elke deelnemer wel een leuke activiteit. We ontvangen je in een gezellige "beachclub of beachhouse". Op basis van inschrijving staat er voor alle deelnemers een actief programma klaar. Je kan er zelf voor kiezen hoe deze dag wordt ingevuld. De keuzes dienen bij de reservering te worden vastgelegd met minimaal 10 deelnemers per activiteit. Een dag sportief bezig zijn op en rond het strand, dat is een Big Event met "Teamspirit"! Maak een keuze uit onze succesvolle activiteiten. Wat dacht je ervan om eerst een haven te verkennen tijdens de iPad Haventocht, om vervolgens de show te stelen met je vlieger op het strand? Andere keuze activiteiten zijn bijvoorbeeld Beachvolleybal, Powerkiten, Beachvolleybal triangle, Boeren beachgolf, Beachtennis, GPS Haventocht, Speedminton, Zandsculpturen, Duinbiken of een Eco Solex Tocht. 
  • Een Big Event Waterdag is o.b.v. inschrijving en heeft voor elke deelnemer wel een leuke activiteit. We ontvangen je in een gezellige "beachclub of beachhouse". Op basis van inschrijving staat er voor alle deelnemers een actief programma klaar. Je kan er zelf voor kiezen hoe deze dag wordt ingevuld. De keuzes dienen bij de reservering te worden vastgelegd met minimaal 10 deelnemers per activiteit. Een dag sportief bezig zijn op en rond het water, dat is een Big Event met "Teamspirit"! Maak een keuze uit onze succesvolle activiteiten. Wat dacht je ervan om eerst te gaan brandingraften, om vervolgens de show te stelen met een Surfsafari? Andere keuze activiteiten zijn bijvoorbeeld Beachpower Hit& Run, Brandingkano, Brandingraften, Kanopolo, North Sea Yachtsail of Kitesurfen.
  • Vrolijk je winter op met Be Relactive Big Event Winter op inschrijving! Na een warm ontvangst in van de gezellige restaurants aan de ijsbaan krijgen jullie uitleg over het programma. Iedereen zijn jas aan, muts op en handschoenen aan en de ijspret kan beginnen. Daarna even opwarmen onder het genot een warm kopje chocolademelk / gluhwein en natuurlijk door naar de Apres Ski Party als afsluiter. De diverse spelen die gespeeld gaan worden zijn: 1) Human Bowling, 2) Ice Volley Competitie, 3) Human Curling 4) Rodelslalom on Ice (het oude priksleeslalom), 5) Jeu d'Ice, 6) Fun Curling etc.. Deze Big Event winterdag op inschrijving heeft voor elke deelnemer wel een leuke activiteit. Op basis van inschrijving staat er voor alle deelnemers een actief programma klaar. Je kan er zelf voor kiezen hoe deze dag wordt ingevuld. De keuzes dienen bij de reservering te worden vastgelegd met minimaal 10 deelnemers per activiteit. Een leuke optie is daarnaast het ijssculpturen naast de ijsbaan!
  • Een volledig verzorgd personeelsfeest op een exclusieve locatie. Treed in contact voor de vele mogelijkheden en themafeesten.