Skip to content. | Skip to navigation

You are here: Home / Topmenu / Doel(groep) / Netwerkdag Eindhoven

Netwerkdag Eindhoven

U wilt uw netwerk (leden uit de vereniging) een bijzondere dag bezorgen. Be Relactive Events heeft een ruime ervaring op het gebied van events, marketing, sales en netwerken. Wij kleden de (mid)dag of avond zo in dat dit een gegarandeerd succes zal zijn voor uw leden. Kijk hiernaast voor de verschillende mogelijkheden of neem direct contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Netwerkdag op maat

Afgelopen jaren hebben we veel ervaring opgedaan voor het verzorgen van een uniek maatwerk dag. Wij verzorgen workshop(s), rondleidingen, tochten, catering, hosts en een gepast thema. Neem contact met ons op voor de vele mogelijkheden die er zijn!

Een greep uit onze mogelijkheden (voertaal Nederlands of Engels)

  • Nostalgie Eindhoven; met DAF33 gaat u een mooie tour door de Kempen en Eindhoven houden. We maken uiteraard ook een stop op Strijp-S met rondleiding (en bijvoorbeeld lunch).
  • Rondleiding op Strijp-S, de verboden stad: laat uw leden inspireren van het creatieve hart van Eindhoven (en Nederland).
  • Walking Dinner: loop netwerkend met uw leden door stad Eindhoven en Strijp-S. Stop bij vier of vijf fantastische restaurants voor een hapje en bijpassend wijntje. De gids vertelt u onderweg de highlights.
  • Happen en trappen; geen zin in te lopen, ga met onze fietsen en/of e-scooters op pad (met gids). Stop bij vier of vijf fantastische restaurants voor een hapje en bijpassend wijntje.
  • Van Gogh inspiratie: 2015 is het jaar van Van Gogh. Reis met ons per fiets, e-scooter en/of step van Eindhoven naar Nuenen. Ontdek waar Van Gogh is geweest en heeft gewoond. Uiteraard maken we een stop bij Museum Vincentre in Nuenen. Onderweg kunnen we op een aantal uitstekende horeca locaties stoppen voor en lunch, hapje of diner.
  • Brainport inspiratie: meer weten over de slimste regio van de Wereld? Ga met onze fietsen en/of e-scooters op pad (met gids). We stoppen onder andere bij High Tech Campus, TU/e en Strijp-S. Op elke locatie zal een persoon u inspireren over de historie en toekomst. De pijlers van Eindhoven: Technologie, Design en Kennis staan centraal. Onderweg kunnen we op een aantal uitstekende horeca locaties stoppen voor en lunch, hapje of diner.
  • Duurzaam & Sociaal Eindhoven: Wilt u uw leden betrekken in MVO, dan bent u op het juiste adres. Met ons keurmerk Duurzaam Ondernemer kunnen wij u inspireren.In een mooie tocht per fiets en/of e-scooter zullen we een drie- of viertal locaties afgaan, waarbij duurzaam en sociaal ondernemen centraal staan. Denk hierbij aan een designer die van afval weer bruikbare producten maakt (cradle 2 cradle) en een 'boer' die biologische / ecologische producten maakt. Of wat dacht u van een sociale onderneming, die mensen met beperkingen weer een kans in de arbeidsmarkt geeft. Daarnaast zullen we een spreker inzetten, die u en uw relaties inspireert over MVO.