Skip to content. | Skip to navigation

You are here: Home / Topmenu / Doel(groep) / Senioren uitje

Senioren uitje

Wij begrijpen dat de term ‘senioren’ waarschijnlijk helemaal niet bij je past. Oké, je hebt wat meer levenservaring, maar vooral heb je zin om erop uit te gaan en leuke dingen te  doen! Wat wij willen bereiken door toch deze term te gebruiken, is een groep mensen met vergelijkbare interesses bereiken. En deze voorzien in een aantal ideeën en daarmee inspireren om nieuwe ervaringen op te gaan doen. Met vrienden of wellicht in de vorm van een familie-uitje. Want mogelijkheden hebben wij genoeg!

Wat dacht je van:

GPS tocht: lekker wandelen met een GPS in de duinen (Noordzee), in hartje Eindhoven of Den Haag. Of kies voor de rust en prachtige natuur in De Kempen (Noord-Brabant)

Tandemtocht Den Haag: kom gezellig met het openbaar vervoer naar Den Haag, neem de tram naar Scheveningen strand en ga vandaar uit een interessante tandemtocht maken door Scheveningen en Den Haag. We testen jouw politieke kennis met leuke opdrachten in hartje Den Haag. Je gaat de grachten verkennen, kortom een leuk ontspannen dagje uit.

Tandem- of (lig)fietstocht Eindhoven: Kom naar Eindhoven en ga vandaar uit een originele tocht maken. Ook hier worden jouw kennis en vaardigheden getest met leuke opdrachten. Zie wat Eindhoven aan technologie te bieden heeft en breng een bezoek aan één van de vele musea, met als bekendste het Van Abbe Museum. Ben je meer in voor een culinaire tocht? Dat kan ook, wij hebben een ontzettend leuke tocht in combinatie met een bier- of wijn clinic en culinair eten. Een zeer verrassend arrangement verzekeren wij je! Tot slot hebben wij ook een mooie route naar De Kempen, waar je met een kano of kajak over De Dommel gaat varen. Zeer recreatief, met de stroom mee, en daarna met de fiets terug naar een BBQ of 3-gangen diner.

Alternatief en rustgevend: Wij bieden in Eindhoven en omgeving nog veel meer. Wat dacht je van een clinic Yoga-Meditatie, Tai-chi of Duiken en een workshop kaas maken, schilderen of chocolade maken. U kunt ook in de natuur gaan beeldhouwen, hout bewerken, potten bakken en boetseren. Begeeft u zich liever in hoger sferen? Ga dan met je groep luchtballonvaren of neem een vliegles. Wij kunnen verschillende combinaties en wisselprogramma’s samenstellen en bieden ook vele mogelijkheden aan in De Ardennen en Scheveningen.

Golf zonder GVB: Altijd al willen golfen, maar geen zin om je GVB te halen? Wij hebben in een natuurlijke omgeving een perfecte locatie om in alle rust het golfen te beoefenen. Je krijgt met de groep een golfles en daarna loop je 9 holes. Niks geen dure entreefee of strenge etiquette op de baan. Gewoon recreatief en gezellig onder elkaar. Daarna een hapje en drankje op het terras?

DAF33 & Solex 3800: Nostalgie, die goeie ouwe tijd? Ga met je groep terug in de tijd en ga in een DAF33 rijden (je rijdt zelf) of op een Solex 3800 ‘snorfietsen’. Gegarandeerd een leuke dag!

Actief en Sportief: Van harte kunnen wij je ook onze actieve en sportieve programma’s aanbevelen. Wij hebben ontzettend veel mogelijkheden in onder andere Regio Eindhoven, Scheveningen, Ardennen en regio Valkenburg. Wat te denken van: Boerengolf, Klootschieten, Mountainbiken, Expeditie De Kempen, leuke Beachdag, etc. In het menu Evenementen (durk op +) staan alle programma’s of vul in het zoekveld de gewenste activiteit in.

Voor de individuele senior: Altijd al een keer willen rijden in en Ferrari of Porsche of willen racen op een origineel race circuit in een sportwagen? Of dacht je er altijd aan om toch maar die slipcursus te gaan volgen? Als we dan toch bezig zijn, misschien ook eens in een Quad of 4WD offroad rijden? Ook hier hebben wij vele programma’s voor!

Toernooi: Wij huren een locatie en voorzien in de materialen en begeleiding. We stellen een competitieschema op en houden de scores bij. Je start vervolgens bijvoorbeeld aan een dart, kaart (bridge, poker, etc.), denksport (dammen, schaken, etc.) of biljart toernooi. Nadien vindt de prijsuitreiking plaats.

Wij hopen je hiermee voldoende handvatten te geven voor een leuke dag met ons. Wij organiseren vele evenementen op diverse locaties in de Benelux en staan voor betrouwbaarheid, betaalbaarheid, kwaliteit, veiligheid en vooruitstrevendheid. Ook kun je bij ons terecht voor transfers, filmrapportages en een slaapaccommodatie (luxe of budget). Wij kijken uit naar je komst en wensen je alvast een hele leuke dag toe!

TIP1: kom met het openbaar vervoer (vul je route in op: www.9292ov.nl).

TIP2: geef ons door als iemand met rolstoel komt, dan houden wij rekening met het programma en de accommodaties!