Skip to content. | Skip to navigation

You are here: Home / Topmenu / Doel(groep) / Teambuilding

Teambuilding

Met z’n allen actief aan de slag met leuke en hilarische opdrachten om zo als beste team uit de bus te komen. De team challenge is er in verschillende vormen, welke vorm past bij jouw organisatie? 

iPad TeamChallenge (indoor)

Men neemt iPads en maakt een leuke en uitdagende quiz en we verzekeren je dat we je gaan inspireren en motiveren tot grootse daden. Be Relactive Events weet alle deelnemers op een plezierige manier aan de slag te krijgen. Onze inspiratie quiz master weet de aandacht van mensen te krijgen en vast te houden en beschikt over een heerlijke dosis humor. Het is prachtig om te zien hoe een (grote) groep in no time enthousiast aan de slag gaat in onze iPad Teambuilding! Uitstekend binnen te verzorgen, bijvoorbeeld tussen een drie gangen diner door!

The Phone Game (hele jaar door)

Bij ontvangst in het café/restaurant zal er geen instructeur op jullie staan te wachten. Er gaat ineens een telefoon over. Een mysterieus persoon aan de lijn die zich Mister X noemt…. De missie gaat van start! Mister X bevindt zich ergens in het centrum met een koffer vol prijzen. Het doel: zorg dat jullie team Mister X het eerste op weet te sporen! Via SMS en/of WhatsApp berichten ontvangen jullie opdrachten. Na het succesvol volbrengen van elke opdracht volgen weer nieuwe instructies. Beetje bij beetje geeft Mister X informatie over zijn verblijfplaats prijs en komen de teams dichter bij hun einddoel. Wat ze echter niet weten is waar de andere teams zich bevinden, zullen ze op tijd zijn?!

Crazy88 (hele jaar door)

Crazy 88 is doorgedraaid, sexy en komisch. Het is geïnspireerd op het verschijnsel van de Scavenger Hunt en het populaire TV programma van BNN. Dit is een spel waarin wordt gestreden om een lijst met 88 opdrachten uit te voeren. Het spel wordt door spelers uit teams gespeeld met een flinke dosis lef, humor en creativiteit. De opdrachten zijn naast Crazy 88 geïnspireerd op het spel Truth or Dare en het TV programma The Pain Game! Via filmpjes en foto’s sturen jullie m.b.v. WhatsApp bewijsmateriaal door. De tijd begint te dringen en de teams komen dichter bij hun einddoel. Wat ze echter niet weten is hoeveel punten de andere teams hebben gescoord, wie zal er met de Crazy prijs vandoor gaan?!

Teambuilding expeditiespel (outdoor)

Een team is zo sterk als z’n zwakste schakel. Zaak dus om de keten zo sterk mogelijk te maken. En geen betere manier daarvoor dan ons teambuilding expeditiespel “The Challenge”. Na een introductie, worden eventueel groepjes gemaakt. Per groep worden diverse teambuilding spelen afgelegd waarin verschillende vaardigheden beproefd worden, maar vooral een goede samenwerking is essentieel om te slagen. Het gaat bijvoorbeeld om opdrachten met balken, water en touw zoals een touwbrug, kabelbaan, kloof oversteek et cetera. Dit is een echte challenge dag en je bent actief bezig in de natuur. Afhankelijk van de groepsgrootte stellen wij een optimaal programma samen. Na afloop van de spelen kun je douchen (neem extra droge kleding en schoenen mee) en genieten van een drankje met eventueel een BBQ op het gezellige terras!

Teambuilding expeditiespel (indoor)

Een team is zo sterk als z’n zwakste schakel. Zaak dus om de keten zo sterk mogelijk te maken. En geen betere manier daarvoor dan ons teambuilding expeditiespel “The Challenge”. Na een introductie, worden eventueel groepjes gemaakt. Per groep worden diverse teambuilding spelen afgelegd waarin verschillende vaardigheden beproefd worden, maar vooral een goede samenwerking is essentieel om te slagen. Het gaat bijvoorbeeld om de opdrachten met techniek, MVO, Technology of Cult & Expat. Dit is een echte challenge dag en je bent actief bezig. Afhankelijk van de groepsgrootte stellen wij een optimaal programma samen. Na afloop van de spelen kun en genieten van een drankje met eventueel een heerlijk buffet.

IJsspelen (winterperiode)

Wij hebben ruim vijf jaar ervaring in deze nieuwe activiteiten en zijn markleider in Nederland. Op ruim 10 locaties verzorgen wij de IJsspelen én het IJs sculpturen, waaronder ook op de Efteling. Er worden teamindelingen gemaakt en per team gaan we op roulatiebasis de competitie aan op de onderdelen fun curling, human ice bowling, human curling, priksleeslalom, Eskimosjoelen en mogelijk nog meer IJsspellen afhankelijk van de groepsgrootte. Welk team speelt slim, is snel en behendig. Wie gaat er vandoor met de prijs?

Programma

  • Ontvangst op een gezellig locatie
  • Welkomst drankje
  • Aanvang Team Challenge
  • Optioneel reportage van deze workshop
  • Afsluiting programma
  • Optie 3-gangen diner, buffet of bbq

Tijdsduur

Circa 2-4 uur, afhankelijk van groepsgrootte en programma

Locatie

  • Eindhoven – zonder reiskosten (Noord-Brabant). Wat dacht u van de exclusieve locaties als Evoluon, High Tech Campus, Philips Stadion, Lichttoren, Strijp S Klokgebouw of één van de luxe en sfeervolle hotels, etc.
  • Ook mogelijk in andere steden!

Prijzen exclusief btw vanaf 10 personen

Workshop Team Challenge indicatieprijs vanaf € 25,- per persoon mogelijk (afhankelijk van totaal programma, groepsgrootte en exclusief locatiehuur).