Skip to content. | Skip to navigation

You are here: Home / Winteruitjes

Winteruitje

Vind hier de leukste winteruitjes van Eindhoven en omgeving!

Fun Curling
Bij deze recreatieve en leuke workshop Fun Curling leer je de kneepjes van deze bijzondere ijssport! Schuif de steen, veeg met de bezem en zorg met je team jouw kleur stenen allen in het huis te krijgen!
IJsspelen teambuilding op het ijs
Ga in 2 of meer teams de strijd aan op het ijs in onze populaire ijsspelen. Scoor punten in onze Fun Curling, Human Slee Bowling of bijvoorbeeld oud Hollands ijsprikslee en win de prijs! Hilariteit gegarandeerd op het ijs!
Sneeuwspelen Montana Snowcenter
Vrolijk je winter door met teambuilding winterspelen in de sneeuw! Ga voor winterpret; teambuilding, hilariteit en gezelligheid bij Montana Snowcenter. Glij met je team van de helling af in onze diverse hilarische teamspellen! Sluit af met een buffet, après ski feest en/of borrel.
IJssculpturen
Laat je creativiteit de vrije loop tijdens het ijssculpturen maken! Creëer met je team een mooi sculptuur en presenteer het later aan je groep. Klopt je ontwerp nog wel met de realisatie? Wij maken er een gezellige workshop van. Zowel indoor als outdoor te boeken.
ZINGO Personeel avondfeest
Zingo is Bingo en Zingen in één....Een foute Zingo betekent voor de groep zingen.... lachen gegarandeerd! Dit maatwerk knal personeelsfeest is inclusief DJ en wordt desgewenst verzorgd op een gezellige après ski locatie of één van de andere top event locaties!
Winter Escape Fun Challenge
Speciaal voor grote groepen bieden wij de Escape Room aan in combinatie met een relaxte Winter Challenge. Een optimale combinatie van binnen en buiten en teambuilding! Dit wordt geheel verzorgd in Eindhoven centrum en Strijp-S.
Virtual Reality teamuitje
Ga de strijd aan met collega's of vrienden en ervaar virtual reality door het spelen van diverse interactieve spellen! We verzorgen dit exclusief op Strijp-S, op verzoek komen wij naar u toe.
Winter après ski pubquiz
De beste quiz door de leukste quiz masters, nu door ons verzorgd. Gezelligheid en teambuilding gegarandeerd! In een winters sfeertje. Wij komen naar u toe, of kies een gezellige horeca partner vanuit ons.
Eindhoven winter challenge (iPads)
Deze winter challenge editie in Eindhoven staat bol van innnovatie, design en Philips historie. Wij snappen dat het weer tegen kan zitten, vandaar dat wij een programma hebben ontwikkeld met veel binnen locaties. U loopt per team van locatie naar locatie, de iPad stuurt u de weg, maar let op er zijn onderweg punten te verdienen! Welk team wint?
The indoor Office Games
Wij zorgen voor competitie, plezier en samenwerking op uw werkvloer in onze Office Games! Deze activiteit is WKR-proof. U richt uw ruimte, kantine of hal in en wij maken er een gezellige teambuilding van.
Minute to Win it teambuilding
Een goede tactiek, leiderschap en samenwerking zijn de sleutelwoorden tot succes bij de hilarische teambuilding game Minute to Win It! Dit zijn snelle, korte en hilarische opdrachten tegen elkaar. Onze entertainer zorgt voor de nodige humor en improvisatie. Welk team is slim, snel, tactisch en wint de prijs!
Ranking with your Colleagues
Hoe goed ken jij je collega's? Kom erachter tijdens Ranking the Stars! Wij verzorgen vooraf een online enquête, deze wordt zorgvuldig met u bepaald en anoniem ingevuld. Hierna zorgen onze eigen Paul en eventuele assistentes voor een spetterende presentatie en quiz in Ranking with your colleagues!
DAF Wintertour Teambuilding
Beleef nostalgie met de DAF Wintertour Teambuilding! DAFjes rijden ook in de winter door (mits er geen sneeuw ligt), we hebben dan een gezellige korte versie tour, door de prachtige Kempen.
Auto Puzzeltocht wintereditie
Vind je weg door groot Eindhoven in je eigen auto's met met Auto Puzzeltocht winter editie! Reis langs Strijp-S, High Tech Campus, TU/e terrein en de binnenstad en tracht met je team in de auto puzzels op te lossen.
Party on Ice in het Zuiden
Ga samen met ons gezellige ijsspelen of curling activiteiten doen op de ijsbanen Valkenswaard, Den Bosch, Oirschot, Eindhoven, Veldhoven, Helmond, Geleen, Nijmegen, Breda, Tilburg, Eindhoven, et cetera!
Moord op Rudy de skileraar
Wie heeft Rudy de skileraar vermoord? Waarom, hoe, waar? Los de moord op in dit winters hilarische teamspel tijdens een heerlijke 3-gangen diner of buffet! Onze Rudy steelt de show en zorgt voor een gezellige après ski quiz knaller!
Filed under: