Skip to content. | Skip to navigation

You are here: Home / Workshops Eindhoven

Workshops

Vind hier de leukste workshops van Eindhoven en omgeving!

Fun Curling Clinic
Bij deze recreatieve en leuke workshop Fun Curling leer je de kneepjes van deze bijzondere ijssport! Schuif de steen, veeg met de bezem en zorg met je team jouw kleur stenen allen in het huis te krijgen!
IJs- en Zandsculpturen
Leer de kneepjes van het sculpturen maken tijdens een van deze leuke teambuilding workshops. U kunt kiezen tussen zandsculpturen of ijssculpturen
Ken je Collega
Verschillende leuke, hilarische en uitdagende teambuilding opdrachten. Ga in teams de strijd aan en leer je collega op een andere manier beter kennen!
Enjoy the Music
Binnen de workshop Enjoy the Music is er keuze uit drie programma's: Maak je eigen mix met een professionele DJ set en wordt de nieuwe DJ Tiësto. Of ontdek je oer ritmes in een ware Afrikaanse percussie workshop of met de Boom Whackers!
Cult & Art
Leuke, inspirerende workshops voor iedere creatieveling! Maak met elkaar een mooie schilder kunstwerk, spuit graffiti op een doek of teken een karikatuur van je collega!
Segway workshop
Ontdek het eerste elektrische voertuig waar je al balancerend mee rijdt! Dit kan ook in een unieke workshop!
Booze Workshops
Leer alles over bier, whisky, cocktails of wijn en proef de lekkerste dranken uit Europa of de hele Wereld. Deze workshop is alleen i.c.m. een andere activiteit te boeken of bij afname van minimaal 3 booze workshops.
Smullen maar!
Leer, smul en geniet! Wij hebben een heerlijke chocolade workshop en een kaas workshop voor u. Ook voor Sushi, Tapas, Pizza en Pasta zit je aan het goede adres. Deze workshops zijn alleen i.c.m. een andere activiteit te boeken of bij afname van minimaal 3 workshops.
Enneagram: Kleur je Karakter
Maak kennis met het Enneagram en haal het beste uit jezelf en je team!
Crazy Art
Schuilt er een Van Gogh, Mondriaan of Rembrandt in jullie? En wat als je deze schilders nu eens combineert? Ga aan de slag in trio met 3 verschillende formaat doeken, en maak met elkaar een te gek kunstwerk! Crazy Art!