Skip to content. | Skip to navigation

You are here: Home / Workshops / Cult & Art

Cult & Art

Event description

Be Relactive Events biedt een groot aantal workshops aan. Wij verzorgen dit met eigen personeel en een groot aantal gespecialiseerde partners. U kunt een cult & art workshop bij ons afnemen op basis van de volgende condities;

 1. Enkel één workshop in combinatie met een andere activiteit in de citygames, tochten & tour of teambuilding programma's vanaf 20 personen.
 2. Twee Cult & Art workshops idem aan conditie 1; met een minimum van 20 personen per workshop
 3. Alle 3 de workshops is vanaf 50 personen te boeken, waarbij het minimum aantal personen per workshop 15 personen bedraagt
Schilder Workshop
Schuilt er een Van Gogh in jou? Geef je creatieve kant alle ruimte en schilder samen met je collega’s, vrienden of familie een mooi panorama, zoals Van Gogh in De Kempen deed. Aan de hand van een presentatie met duidelijke voorbeelden krijg je uitleg over een aantal manieren van schilderen: abstract, figuratief, realistisch, pointillistisch, ect. Tijdens het schilderen zelf word je begeleid door een ervaren kunstenaar. Wedden dat je jezelf en anderen zult verbazen met het resultaat? De deelnemers worden meestal ontvangen in een natuurlijke omgeving. Na de presentatie wordt het thema van de dag bekend gemaakt. De groep wordt, afhankelijk van de grootte, verdeeld in subgroepen, waarbij er in overleg een positie voor het raamwerk zal worden bepaald. Gezamenlijk wordt er gewerkt aan meerdere kunstwerken, echte teambuilding dus! Deze workshop is inclusief alle benodigde materialen en kledingbeschermende schorten. Op verzoek wordt deze workshop binnen gehouden, waarbij de grond afgedekt wordt met dik zeil.

Graffiti Workshop
Stimuleer jouw gevoel voor vorm, kleur en creativiteit in de Graffiti Workshop. Ook hier leer je allerlei technieken, zoals het opzetten en uitwerken van letters en 3D. De workshop is veilig en wordt gegeven door professionele begeleiding. Je ontvangt diverse beschermende middelen zoals een schort, handschoenen, schoenbescherming en mondkapje. Na een introductie gaan we aan de slag, elke deelnemer zal aan zijn ezel met houten plaat een graffiti spuiten. Bij slecht weer zullen we overdekt moeten gaan staan, en vanwege de gassen te allen tijde buiten. De workshop kan als teambuilding element worden gebruikt waarin deelnemers moeten samenwerken aan een kunstwerk.

Karikatuur Workshop
Tot slot hebben wij ook een leuke, creatieve en leerzame karikatuur workshop. Ook hier leer je diverse technieken, die aan bod komen in een heldere en korte presentatie. In deze workshop ligt de nadruk op de praktijk en zal met materialen en papier van uitstekende kwaliteit gewerkt worden. In de Karikatuur workshop ga je je collega of vriend(in) op zijn of haar best vastleggen.... wie weet zit er wel een verborgen talent in je! 

Programm Example

 • Ontvangst op locatie
 • Optie: drankje, lunchbuffet vooraf
 • Meestal vooraf een teambuilding of tour. 
 • Bij grote groepen eventueel in een keuze programma te integreren
 • Uitleg en start workshop 
 • Lekker bezig zijn; Cult & Art!
 • Presentaties, hoe hebben de andere deelnemers het gedaan?
 • Afsluiting, kunstwerk mee naar huis nemen
 • Optie: borrelen, buffet, 3-gangen diner of barbecue

Een workshop duurt afhankelijk van het aantal pauzes voor eventueel een lunch of teambuilding activiteiten circa 2 uur.

Duration

Deze workshop duurt circa 1,5 tot 2 uur

Location

 • Eigen locatie
 • Eindhoven - zonder reiskosten. Wat dacht je van de exclusieve locaties als Evoluon, High Tech Campus, Strijp-S of bij één van de luxe en sfeervolle hotels?
 • Strijp-S Eindhoven, zeer geschikt voor Cult & Art workshops (bij regenachtig weer onder afdak graffiti hier mogelijk)
 • Ook mogelijk in andere steden!

Prices structurearting at

Een workshop wordt meestal geboekt in combinatie met een citygame, teambuilding programma of tour. Na de activiteit vindt de workshop plaats. 
Prijsindicaties vanaf 20 personen;
 • Citygame of een Teambuilding + een Cult & Art workshop vanaf €55 per persoon exclusief btw
 • Deze prijs is exclusief eventueel huur van de locatie. 

Wilt u een keuze activiteit op locatie met diverse workshops (naast Cult & Art wellicht ook ijssculpturen, ken je collega, wijn & bier proeverij, chocolade ed.) en bent u met minimaal 50 personen, dan kunt u 3 of meer workshops afnemen. Prijsindicaties vanaf 50 personen;

 • Drie of meer keuze workshops vanaf €35 per persoon exclusief btw. Prijzen verschillen per workshop.
 • Deze prijs is exclusief eventueel huur van de locatie. Vraag naar de mogelijkheden!

Costs extensions

Meerprijzen vanaf 20 personen:

 • Teambuilding games: Tijdens de activiteit verzorgt onze begeleiding diverse verrassende teambuilding opdrachten per team. Wie neemt de leiding en werkt goed en efficiënt samen. Een leuke aanvulling op de citygame voor €7 p.p. extra. Vanaf 50 personen €5 p.p. extra.
 • Brain games: Tijdens deze activiteit gaat onze begeleiding elk team de mentaliteit en cohesie testen. Wie denkt snel, luistert goed en kent een olifantengeheugen. Een leuke mentale aanvulling op de citygame voor €7 p.p. extra. Vanaf 50 personen €5 p.p. extra.
 • Boerengolf: Sla om beurten in zo'n min mogelijk slagen een parcours van 4 holes met je team. Een leuke sportieve activiteit tijdens deze activiteit voor €7 p.p. extra. Vanaf 50 personen €5 p.p. extra.
 • Citygolf: Tijdens Citygolf doorloop je een parcours van 4 holes midden in de drukke stad of omgeving van deze activiteit. In hoeveel slagen bereik je team de hole? Kom hierachter voor €10 p.p. extra. Vanaf 50 personen €8 p.p. extra.
 • Bezoek museum: Altijd al alles van Eindhoven, Philips of PSV willen weten? Bezoek dan het Philips, PSV of Eindhoven museum. Wij organiseren de tickets, handling en het bezoekuur voor u vanaf €10 p.p. extra.
 • Escape Room: Ontsnap met je team uit de mysterieuze kamer door middel van het oplossen van cryptische puzzels binnen 60 minuten. Wij organiseren de tickets, handling en het bezoekuur voor u vanaf €20 p.p. extra.

Availability

Deze activiteiten zijn op basis van beschikbaarheid het hele jaar door te boeken.

Offer request

(Verplicht)
 
 
 
 
(Verplicht)
 
 
(Verplicht)
 
 
(Verplicht)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Filed under: