Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

U bent hier: Home / Workshops / Cult & Art

Cult & Art

Beschrijving evenement

Schilder Workshop
Schuilt er een Van Gogh in jou? Geef je creatieve kant alle ruimte en schilder samen met je collega’s, vrienden of familie een mooi panorama, zoals Van Gogh in De Kempen deed. Aan de hand van een presentatie met duidelijke voorbeelden krijg je uitleg over een aantal manieren van schilderen: abstract, figuratief, realistisch, pointillistisch, ect. Tijdens het schilderen zelf word je begeleid door een ervaren kunstenaar. Wedden dat je jezelf en anderen zult verbazen met het resultaat? De deelnemers worden ontvangen in een natuurlijke omgeving. Na de presentatie wordt het thema van de dag bekend gemaakt. De groep wordt, afhankelijk van de grootte, verdeeld in subgroepen, waarbij er in overleg een positie voor het raamwerk zal worden bepaald. Gezamenlijk wordt er een kunstwerk gemaakt, echte teambuilding dus! Deze workshop is inclusief alle benodigde materialen en kledingbeschermende schorten.

Graffiti Workshop
Stimuleer jouw gevoel voor vorm, kleur en creativiteit in de Graffiti Workshop. Ook hier leer je allerlei technieken, zoals het opzetten en uitwerken van letters en 3D. De workshop is veilig en wordt gegeven door professionele begeleiders. Je ontvangt diverse beschermende middelen zoals een overall of schort, handschoenen, schoen- en mouwbescherming en mondkapje. Na een introductie gaan we aan de slag in Eindhoven. Bij slecht weer zullen we binnen blijven en anders gaan we op bekende buitenlocaties Graffiti spuiten als De Berenkuil of Strijp S! De workshop kan als teambuilding element worden gebruikt waarin deelnemers moeten samenwerken aan een kunstwerk.

Karikatuur & Cartoon Workshop
Tot slot hebben wij ook een leuke, creatieve en leerzame karikatuur of cartoon workshop. Ook hier leer je diverse technieken, die aan bod komen in een heldere presentatie. In deze workshop ligt de nadruk op de praktijk en zal met materialen en papier van uitstekende kwaliteit gewerkt worden. In de Karikatuur workshop ga je je collega of vriend(in) op zijn of haar best vastleggen!? In de cartoon workshop maak je een humoristische strip bestaande uit 2 of 3 plaatjes. De meest originele strip van de dag krijgt een waar gesigneerd cartoonboek van een ervaren cartoonist.

Voorbeeld programma

 • Ontvangst op locatie
 • Optie: drankje, lunchbuffet of high tea vooraf
 • Uitleg en start workshop met veel interactie met elkaar
 • Optie: uitbreiding met teambuilding games door onze instructeur
 • Afsluiting
 • Optie: borrelen, buffet, 3-gangen diner of barbecue

Een workshop duurt afhankelijk van het aantal pauzes voor eventueel een lunch of teambuilding activiteiten circa 2 uur.

Tijdsduur

Een workshop duurt vanaf uitleg tot en met afsluiting circa 2 uur (korter is ook mogelijk). In combinatie met teambuilding games, catering komt er steeds ½ tot 1 uur bij per onderdeel.

Locatie

 • Eindhoven (Noord-Brabant) 
 • Ook te boeken in alle andere grote steden van Nederland of België tegen geringe reiskosten!

Prijzen vanaf

Al deze workshops zijn te boeken vanaf €30 per persoon.
 • Deze prijs is inclusief begeleiding en organisatie.
 • Deze prijs is exclusief eventueel huur van de locatie. Bij afname van catering is de locatie veelal kosteloos. Vraag naar de mogelijkheden!

De workshops zijn te boeken in combinatie met een andere workshop of in combinatie met een leuke tocht of game! Tegen geringe meerkosten verzorgen wij de workshop ook in uw woonplaats, desgewenst in voertaal Engels.

Prijzen uitbreidingen

Ten behoeve van catering vooraf en achteraf zie hiernaast prijsindicaties. Vraag naar onze foodbook! 
 
Meerprijzen vanaf 15 personen:
 • Teambuilding games: Tijdens de workshop verzorgt onze instructeur diverse verrassende teambuilding opdrachten per team. Wie neemt de leiding en werkt goed en efficiënt samen. Een leuke aanvulling op de workshop voor € 5 p.p. extra.
 • Brain games: Tijdens de workshop gaat onze instructeur elk team de mentaliteit en cohesie testen. Wie denkt snel, luistert goed en kent een olifantengeheugen. Een leuke mentale aanvulling op de workshop voor € 5 p.p. extra.
 • Rondleiding Strijp-S: Kom alles te weten over het heden en het verleden Strijp-S. Deze 'verboden stad' kent een rijke geschiedenis en een prachtige toekomst voor € 10,00 p.p. extra.
 • Boerengolf of Voetgolf: Sla of schop om beurten in zo'n min mogelijk slagen een parcours van 4 holes met je team. Een leuke sportieve activiteit tijdens de tocht voor € 7,50 p.p. extra.
 • Bier proeverij: Leuk om na de workshop te doen. Geniet van 4 bijzondere biertjes in een proeverij. Voor de dorstige mensen onder ons voor € 15,00 p.p. extra.
 • Wijn proeverij: Leuk om na de workshop te doen. Geniet van 4 bijzondere wijnen in een proeverij. Voor de culinaire mensen onder ons voor € 22,50 p.p. extra.
 • Bezoek museum: Altijd al alles van Eindhoven, Philips of PSV willen weten? Bezoek dan het Philips, PSV of Eindhoven museum. Het bezoek kan voor of na de workshop worden geïntegreerd in het programma,  exclusief gids. Nu voor € 10,00 p.p. extra.
 • Citygolf: Tijdens Citygolf doorloop je een parcours van 4 holes midden in de drukke stad. In hoeveel slagen bereik jij de hole? Kom hierachter voor € 10,00 p.p. extra.
 • Escape Room: Ontsnap met je team uit de mysterieuze kamer door middel van het oplossen van cryptische puzzels binnen één uur.  € 25,00 p.p. extra.

Beschikbaarheid

Deze activiteiten zijn op basis van beschikbaarheid het hele jaar door te boeken.

Vrijblijvende offerte aanvragen

(Verplicht)
 
 
 
 
(Verplicht)
 
 
(Verplicht)
 
 
(Verplicht)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
gearchiveerd onder: