Skip to content. | Skip to navigation

You are here: Home / Workshops Eindhoven / Ken je Collega

Ken je Collega

Event description

In deze workshop worden de actieve spelelementen en gezellige braingames van Be Relactive Events gecombineerd met de mensenkennis van Coachingskamer Eindhoven. De workshop kan dan ook op verschillende manieren ingevuld worden. U kiest of het FUN-element voorop staat of vooral het elkaar beter leren kennen met wat meer diepgang!

Ken je Collega FUN

Dit is onze meest geboekte workshop waarin de collega’s in verschillende disciplines uitgedaagd worden. We starten met een originele openingsronde. In dit onderdeel krijg je samen met je collega’s helder welk karaktertype je laat zien in het werk. Help elkaar door feedback te geven en krijg mooie en soms verrassende inzichten! Na deze scherpe analyse van zowel de trainer als de deelnemers worden karaktervolle teams gemaakt en gaan jullie de strijd aan in leuke, hilarische en uitdagende (team)opdrachten. Ga in teams de strijd aan en leer je collega op een andere manier beter kennen. In de diverse teambuilding spellen worden verschillende vaardigheden beproefd, maar vooral een goede samenwerking is essentieel.

Afhankelijk van de groepsgrootte en beschikbare tijd stellen wij een optimaal programma samen. Na afloop weet je gegarandeerd meer over je collega's of teamgenoten en wie weet wat voor gezamenlijke interesses er ontstaan.

Uitbreidingen & varianten

Ontdek je talent (1 uur)

In een korte workshop ontdekken jullie de talenten van elkaar! Vaak zijn we ons niet bewust van ons talent, juist omdat de dingen die we vanuit ons talent doen, ons zo makkelijk afgaan. Ontdek nu de talenten binnen jullie team en word nog sterker samen.

Ken je collega BASIC (2 dagdelen)

Deze workshop is een uitgebreide variant van Ken je Collega FUN en heeft vooral het kenmerk van een teamtraining. Geef jezelf en je team een boost door deel te nemen aan een workshop vol inzichten en inspiratie om effectiever, plezieriger en makkelijker samen te werken.

Welk type ben jij en welk type is je collega?

Ontdek welk type je bent en doorzie wat je doet, waarom je het doet en wat dat betekent voor je collega's. In deze workshop krijg je samen met je collega's helder welk karaktertype je laat zien in het werk. Help elkaar door feedback te geven en krijg mooie en soms misschien verrassende inzichten. Deze inzichten helpen jullie om het gedrag van elkaar beter te begrijpen.

En hoe zijn jullie als team onverslaanbaar?

Hoe fijn is het als je op je werk ingezet wordt op je kwaliteiten en kunt doen waar je goed in bent en wat je leuk vindt? Dat je inziet dat er een samenspel is tussen de verschillende karakters en hoe je daar samen de balans in vindt.

Als jullie binnen het team helder hebben waar ieders kwaliteiten en valkuilen liggen, krijgt de samenwerking en onderlinge communicatie een verdieping. Je kunt elkaar helpen om verborgen talenten te ontwikkelen, elkaars valkuilen op te vangen, makkelijker hulp te vragen en te geven of beter je grenzen aan te geven in situaties die lastig voor je zijn.

Programm Example

 • Ontvangst op locatie
 • Optie: drankje, lunchbuffet of high tea vooraf
 • Uitleg en start workshop met veel interactie met elkaar
 • Afsluiting
 • Optie: borrelen, buffet, 3-gangen diner of barbecue

Deze workshop duurt gemiddeld circa 2 tot 3 uur.

Duration

Deze workshop duurt gemiddeld circa 2 tot 3 uur.

Location

Eindhoven; diverse zalen en ruimtes (denk aan locaties als Seats2meet, Igluu, diverse hotels, of bij u op kantoor!)

 • Ook te boeken in alle andere grote steden van Nederland of België tegen geringe reiskosten! 

Prices starting at

Deze workshop wordt uitgevoerd door 1 of meer trainers, de kosten zijn

 • T/m 15 personen €750 
 • Vanaf 15-150 personen is het €750 plus voor elke extra deelnemer €35 extra
 • Vanaf 150 personen prijs en programma in overleg
 • Deze prijs is inclusief een of meer fun begeleiding, een trainer, (pre)organisatie en afstemming programma
 • Deze prijs is exclusief btw, eventueel huur van de locatie en AV middelen. Bij afname van catering is de locatie soms kosteloos. Vraag naar de mogelijkheden!

Costs extensions

 • Prijzen voor uitbreidingen & varianten in overleg
Deze workshop is binnen (soms bij mooi weer buiten, maar een beamer is wel gewenst). Voor of na de workshop is wellicht een buitenactiviteit nog gewenst zoals een tour, citygame of leuke tocht. Vraag een offerte op!
U kunt ook de locatie bij ons aanvragen, wij zullen dan een geschikte ruimte opvragen eventueel met een lunch, diner en/of extra vergaderruimte tijd.

Availability

Deze workshop is het hele jaar door te boeken op basis van beschikbaarheid.

Offer request

(Verplicht)
 
 
 
 
(Verplicht)
 
 
(Verplicht)
 
 
(Verplicht)