Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

U bent hier: Home / Workshops / Segway workshop

Segway workshop

Beschrijving evenement

De Segway is het eerste elektrisch aangedreven zelf-gebalanceerde personenvervoermiddel ter wereld. Het rijden op een Segway is een unieke en zeer bijzondere ervaring, waardoor vervoer niet langer een noodzakelijk kwaad is, maar ook een leuke bezigheid! Wij hebben voor jou een keuze uit een workshop of tocht.

Segway Workshop

De Segway Workshop is fun, eventueel competitief en vrijwel overal en altijd uit te voeren. De workshop wordt gehouden op een groot parkeerterrein, stadspark of bij slecht weer onder een afdak. Optioneel komen wij bij u op eigen terrein. Bij de activiteit worden de Segways over groepjes van 3 tot 4 personen verdeeld. Tijdens deze activiteit leer je de belangrijkste technieken van het rijden op een Segway. Het is een leuke kennismaking van circa 1 tot 2 uur (afhankelijk van de grootte van de groep) en er worden na de training diverse parcours afgelegd. We starten rustig aan zodat iedereen kan wennen aan dit bijzondere voertuig, maar bouwen de workshop op naar meer intensieve en moeilijke parcours. De training en parcours zullen om de beurt plaats vinden. De groep blijft gewoon bij elkaar op de locatie en moedigen elkaar aan. Indien gewenst zullen we op het eind een parcours op tijd verzorgen, maar let op je mag niets raken immers dat kost je strafseconden! Wie wint de prijs? 

Segway Tocht Eindhoven (Strijp-S & centrum)
De Segway Tour Eindhoven is een must-do, duurzaam, uniek en vrijwel altijd uit te voeren (immers bij slecht weer verstrekken we poncho's of gaan we een workshop onder een afdak verzorgen). Wij starten het programma op Strijp-S te Eindhoven. Na een introductie en het leren van de basistechnieken (training) wordt vervolgens een route met de gids afgelegd. De route gaat langs diverse highlights van Eindhoven, zoals het Philips Stadion, Witte Dame, TU/e, Evoluon en het Van Abbe Museum. De totale activiteit zal circa 1,5 tot 2 uur duren (afhankelijk van de grootte van de groep).

Een wisselprogramma is ook mogelijk en dan maken we (volgens afspraak) 2, 3 of meer groepen. De wachtende deelnemers zullen een andere activiteit uitvoeren (denk aan een rondleiding, museum bezoek, workshop, puzzel opdracht) of kunnen een drankje of bijvoorbeeld een lunch of hightea nuttigen. De groep die aan de Segway start, gaat eerst de basistechnieken leren (training). Vervolgens wordt een workshop met parcours of een korte route met de gids afgelegd. Na bijvoorbeeld een uur zal de andere groep van start gaan. Et cetera.

Voorbeeld programma

 • Ontvangst bij een gezellig café/restaurant 
 • Optie: drankje, lunchbuffet of high tea vooraf
 • Uitleg Segway workshop, eventueel teams formeren  
 • Optie: uitbreiding met extra teambuilding games door onze instructeur 
 • Leuke prijsuitreiking en afsluiting
 • Optie: borrelen, buffet, 3-gangen diner of barbecue

Tijdsduur

Circa 1 - 2 uur

Locatie

 • Eindhoven (Noord-Brabant)
 • Ook te boeken in alle andere grote steden van Nederland of België tegen geringe reiskosten!

Prijzen vanaf

 • Segway workshop tot 10 personen is te boeken voor € 490,00
 • Segway workshop van 10 tot 30 personen € 49,00 p.p.
 • Segway workshop van 30 tot 60 personen € 47,00 p.p.
 • Segway workshop van 60 tot 90 personen € 45,00 p.p.
 • Segway workshop > 90 personen in een keuze- of wisselprogramma

Deze prijs is inclusief begeleiding en organisatie. Tegen geringe meerkosten verzorgen wij deze workshop ook in uw woonplaats, desgewenst in voertaal Engels.

Voor Segway tocht prijzen klik hier.

Prijzen uitbreidingen

Ten behoeve van catering vooraf en achteraf zie hiernaast prijsindicaties. Vraag naar onze foodbook!

Meerprijzen vanaf 15 personen:
 • Teambuilding games: Tijdens de tocht of workshop verzorgt onze instructeur diverse verrassende teambuilding opdrachten per team. Wie neemt de leiding en werkt goed en efficiënt samen. Een leuke aanvulling op de tocht of workshop voor € 5 p.p. extra.
 • Brain games: Tijdens de tocht of workshop gaat onze instructeur elk team de mentaliteit en cohesie testen. Wie denkt snel, luistert goed en kent een olifantengeheugen. Een leuke mentale aanvulling op de tocht en workshop voor € 5 p.p. extra.
 • Boerengolf of Voetgolf: Sla of schop om beurten in zo'n min mogelijk slagen een parcours van 4 holes met je team. Een leuke sportieve activiteit tijdens de tocht of workshop voor € 7,50 p.p. extra.
 • Bier proeverij: Leuk voor na de tocht of workshop. Geniet van 4 bijzondere biertjes in een proeverij. Voor de dorstige mensen onder ons voor € 15,00 p.p. extra.
 • Wijn proeverij: Leuk voor na de tocht. Geniet van 4 bijzondere wijnen in een proeverij. Voor de culinaire mensen onder ons voor € 22,50 p.p. extra.
 • Bezoek museum: Altijd al alles van Eindhoven, Philips of PSV willen weten? Bezoek dan het Philips, PSV of Eindhoven museum. Het bezoek wordt geïntegreerd in de tour, exclusief gids. Nu voor € 10,00 p.p. extra.
 • Citygolf: Tijdens Citygolf doorloop je een parcours van 4 holes midden in de drukke stad. In hoeveel slagen bereik jij de hole? Kom hierachter voor € 10,00 p.p. extra.
 • Escape Room: Ontsnap met je team uit de mysterieuze kamer door middel van het oplossen van cryptische puzzels binnen één uur. € 25,00 p.p. extra.

Beschikbaarheid

Deze activiteit is op basis van beschikbaarheid het hele jaar door te boeken.

Vrijblijvende offerte aanvragen

(Verplicht)
 
 
 
 
(Verplicht)
 
 
(Verplicht)
 
 
(Verplicht)