Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

U bent hier: Home / Workshops / Sculpturen

Sculpturen

Beschrijving evenement

Zandsculpturen
Vroeger als kind kon je uren spelen met een schep en emmer om mooie zandkastelen te bouwen. Weer even helemaal dat kind in jezelf herontdekken? Wij bieden jou de mogelijkheid om je creatief helemaal uit te leven met deze leuke workshop. Wedden dat je het nog niet verleerd bent, anders helpen onze instructeurs jou met tips en trucs. De deelnemers worden ontvangen in een leuk restaurant aan een recreatieplas. Vervolgens wordt het thema van de dag bekend gemaakt. Veel gekozen is het thema ‘echte zandkastelen bouwen’, maar in overleg kunnen we dit ook aanpassen naar een eigen thema. Hierna komt het creatieve gedeelte: de teams maken een ontwerp en gaan aan de slag met het sculpturen. Ze zullen flink wat overleg moeten plegen om een zo compleet en mooi mogelijke zandsculptuur te kunnen realiseren. Het team met de mooiste zandsculptuur (dat het beste aan de opdracht voldoet qua samenwerking, originaliteit, realisatie en uitvoering) zal worden beloond met een mooie prijs. 

IJssculpturen
IJssculpturen is een gezellige en ontspannen activiteit waar je creativiteit op de proef wordt gesteld. Allereerst wordt er een thema gekozen, waarna je een ontwerp gaat maken. Deze teken je uit zodat je tijdens het sculpturen geen details vergeet. In groepjes van drie personen kun je vervolgens aan de slag. De handschoenen en werktuigen staan al klaar! Plezier staat tijdens deze activiteit voorop. Tijdens deze workshop leren we iedereen de kneepjes van het vak kennen en zullen de ijssculpturen beoordeeld worden op de samenwerking en originaliteit door een “deskundige” jury. Wie maakt het mooiste sculptuur en gaat er met de prijs vandoor?

Voorbeeld programma

 • Ontvangst op locatie
 • Optie: drankje, lunchbuffet of high tea vooraf
 • Uitleg en start workshop met veel interactie met elkaar
 • Optie: uitbreiding met teambuilding games door onze instructeur
 • Afsluiting en leuke prijsuitreiking
 • Optie: borrelen, buffet, 3-gangen diner of barbecue

Een workshop duurt afhankelijk van het aantal pauzes voor eventueel een lunch of teambuilding activiteiten circa 2 uur.

Tijdsduur

Een workshop duurt vanaf uitleg tot en met prijsuitreiking circa 2 uur (korter is ook mogelijk). In combinatie met teambuilding games, catering komt er steeds ½ tot 1 uur bij per onderdeel.

Locatie

 • Eindhoven (Noord-Brabant) 
 • Ook te boeken in alle andere grote steden van Nederland of België tegen geringe reiskosten!

Prijzen vanaf

De workshop Zandsculpturen is te boeken vanaf €25 per persoon.

De workshop IJssculpturen is te boeken vanaf €27,50 per persoon.

 • Deze prijs is inclusief begeleiding en organisatie.
 • Deze prijs is exclusief eventueel huur van de locatie. Bij afname van catering is de locatie veelal kosteloos. Vraag naar de mogelijkheden!

De workshops zijn te boeken in combinatie met een andere workshop of in combinatie met een leuke tocht of game! Tegen geringe meerkosten verzorgen wij de workshop ook in uw woonplaats, desgewenst in voertaal Engels.

Prijzen uitbreidingen

Ten behoeve van catering vooraf en achteraf zie hiernaast prijsindicaties. Vraag naar onze foodbook! 
 
Meerprijzen vanaf 15 personen:
 • Teambuilding games: Tijdens de workshop verzorgt onze instructeur diverse verrassende teambuilding opdrachten per team. Wie neemt de leiding en werkt goed en efficiënt samen. Een leuke aanvulling op de workshop voor € 5 p.p. extra.
 • Brain games: Tijdens de workshop gaat onze instructeur elk team de mentaliteit en cohesie testen. Wie denkt snel, luistert goed en kent een olifantengeheugen. Een leuke mentale aanvulling op de workshop voor € 5 p.p. extra.
 • Boerengolf of Voetgolf: Sla of schop om beurten in zo'n min mogelijk slagen een parcours van 4 holes met je team. Een leuke sportieve activiteit tijdens de tocht voor € 7,50 p.p. extra.
 • Bier proeverij: Leuk om na de workshop te doen. Geniet van 4 bijzondere biertjes in een proeverij. Voor de dorstige mensen onder ons voor € 15,00 p.p. extra.
 • Wijn proeverij: Leuk om na de workshop te doen. Geniet van 4 bijzondere wijnen in een proeverij. Voor de culinaire mensen onder ons voor € 22,50 p.p. extra.
 • Bezoek museum: Altijd al alles van Eindhoven, Philips of PSV willen weten? Bezoek dan het Philips, PSV of Eindhoven museum. Het bezoek kan voor of na de workshop worden geïntegreerd in het programma,  exclusief gids. Nu voor € 10,00 p.p. extra.
 • Citygolf: Tijdens Citygolf doorloop je een parcours van 4 holes midden in de drukke stad. In hoeveel slagen bereik jij de hole? Kom hierachter voor € 10,00 p.p. extra.
 • Escape Room: Ontsnap met je team uit de mysterieuze kamer door middel van het oplossen van cryptische puzzels binnen één uur.  € 25,00 p.p. extra.

Beschikbaarheid

Deze activiteit is te boeken in de lente en zomer. Bij slecht weer verzorgen we in overleg een activiteit binnen.

Vrijblijvende offerte aanvragen

(Verplicht)
 
 
 
 
(Verplicht)
 
 
(Verplicht)
 
 
(Verplicht)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
gearchiveerd onder: